ALİAĞA BELEDİYESİ HİZMET FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yol çizgi çekme çalışmalarında teknolojinin yeniliklerinden faydalanıyor. Aliağa’nın Cadde ve sokaklarında yaya geçidi, araç park yeri gibi alanları belirleyen çizgiler; Al...

Özgürses Gazetesi
11:30 -
Abone ol
ALİAĞA BELEDİYESİ HİZMET FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yol çizgi çekme çalışmalarında teknolojinin yeniliklerinden faydalanıyor. Aliağa’nın Cadde ve sokaklarında yaya geçidi, araç park yeri gibi alanları belirleyen çizgiler; Aliağa Belediyesi’nin hizmet filosuna katılan ‘Yol Çizgi Çizme Aracı’ ile çiziliyor.

 ZAMAN VE BOYADAN TASARRUF                                                                                  

 Can ve mal güvenliği açısından önem arz eden yol çizgilerini sık sık yenileyen Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, belediye filosuna kazandırılan ‘Yol Çizgi Çizme Aracı’ ile personel sayısından, zamandan ve boya sarfiyatından tasarruf ediyor.

ÇALIŞANLARA BÜYÜK KOLAYLIK                                                                                     

Fırça ile 3 kişinin 3 saatte yaptığı çalışmayı Çizgi Aracı ile 1 saatte 1 kişi yaptığını belirten Fen İşleri Personeli Bülent Taşkın, “Çizgi Aracı biz çalışanlara büyük kolaylık sağladı. Fırça ile yaptığımız çalışmalarda çok fazla malzeme zayiatı veriyorduk. Bence her ilçede, her belediyede mutlaka bulunması gereken bir araç.  Allah icat edenden de, Belediyemize kazandırandan da razı olsun” dedi.