Aliağa Protokolü veda yemeğinde buluştu!

Samsun Vali Yardımcılığına atanan Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman ile Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu için veda yemeği düzenlendi. Samsun Vali Yardımcılığına a...

Özgürses Gazetesi
10:10 -
Abone ol
Aliağa Protokolü veda yemeğinde buluştu!

Samsun Vali Yardımcılığına atanan Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman ile Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu için veda yemeği düzenlendi.

Samsun Vali Yardımcılığına atanan Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman ile Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu için Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine; Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet İmir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Can Gökgöz, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Yüzbaşı Çağrı Gültekin, İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, kurum müdürleri ve aileleri katıldı.

Acar, “Bu bir veda değil”

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, veda yemeğinde yaptığı konuşmada, “Bu gün bir aile yemeğinde birlikteyiz. Aliağa yaptıkları hizmetlerden dolayı gurur duyduğum değerli kurum müdürleri ve değerli eşleri ile bir aradayız. 2 yıldır, ailemizin büyüğü, değerli kaymakamımız ilçemize çok emek verdi. Kendisini Samsun’a uğurlayacağız. Aliağamıza verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ailemizin bir ferdi olan, beraber görev yapmaktan büyük onur duyduğum ilçe emniyet müdürümüz de Bergama’ya atandı. Hem sayın kaymakamımızın hem sayın emniyet müdürümüzün Aliağa’da bir evleri var. O nedenle bu bir veda değil. Hem kaymakamımıza hem emniyet müdürümüze ömürlerinin geri kalanında güzel, sağlıklı, huzurlu bir hayat diliyorum.” Dedi.

Balıkçıoğlu, “Buradan çok mutlu ayrılıyorum”

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu ise gecede yaptığı konuşmada, Aliağa’nın ilk emniyet müdürlüğü tecrübesini yaşadığı yer olduğunu belirterek, “Benim ilk ilçe emniyet müdürlüğü tecrübemdi. 26 ayı birlikte geçirdik. 2 yıl boyunca çok güzel bir tecrübe edindiğimi düşünüyorum. Buradan çok mutlu, güzel insanları kalbime sığdırmış olarak ayrılıyorum. Bundan sonrasında da sizlerle hep beraber olmayı ümit ediyorum. Sağlıcakla kalın, eksik olmayın.” İfadelerini kullandı.

Karaman, “Aliağa’nın istikbaline çok inanıyorum”

Veda yemeğinde son konuşmayı yapan Kaymakam Ömer Karaman, “Çok güzel 2 yıllık bir dönem geçirdik. Mesleğimin son demlerindeyim, emekliliğime 1 yıl kaldı. Bu akşam aile ortamında bir araya geldik. Birkaç gün içinde Aliağa’ya veda edeceğim. Hepinizin bendeki yeri ayrı. Aliağa son yıllarda çok büyük bir çıkış yaptı. Burada bulunan hazirun üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirdi. Ben sizlerin Karadeniz’de de bir evinizin olduğunu bilmenizi isterim. Ben Aliağa’nın istikbaline çok inanıyorum. Çok büyük bir potansiyele sahip. Hepimizin yolu bir gün yine Aliağa’da kesişecektir. Hepinize teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun.” Diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Ömer Karaman’a Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun tarafından, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu’na ise Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından Helvacı Kilimi hediye edildi. Program çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.