SOCAR Türkiye, Aliağa’da yerel paydaşlarının ve halkın yanında

Türkiye’nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı SOCAR Türkiye, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı verilen mücadelede, toplumsal sorumluluk bilinciyle desteklerine devam ediyor. Daha önce ...

Özgürses Gazetesi
03:28 -
Abone ol
SOCAR Türkiye, Aliağa’da yerel paydaşlarının ve halkın yanında

Türkiye’nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı SOCAR Türkiye, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı verilen mücadelede, toplumsal sorumluluk bilinciyle desteklerine devam ediyor. Daha önce “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına katkıda bulunan SOCAR Türkiye, iyi bir kurumsal vatandaş olarak faaliyet gösterdiği bölgelerdeki halkın ihtiyaçlarına yönelik bağışlarda bulundu.

İzmir Aliağa’da paydaşlarının ihtiyaç ve taleplerini değerlendiren SOCAR Türkiye, ağırlıklı olarak koruyucu sağlık malzemelerinden oluşan destek paketi ile, Aliağa İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere yerel paydaşlarının yanında olduğunu gösterdi.

SOCAR Türkiye’nin destek paketinde Cerrahi Maske, N95 Tipi Maske, Eldiven, Goggle Tipi Gözlük, Tyvec Tulum, Temassız Ateş Ölçer, Tek Kullanımlık Önlük, Şeffaf Yüz Siperi ile maske, önlük ve dezenfektan üretimi için gerekli malzeme desteğinin yanısıra 65 yaş ve üstü vatandaş grubu için gıda paketi desteği de bulunuyor.