FOÇA’DA TARIM İÇİN KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ TOPLANTISI

Foça’da, tarımsal faaliyetler için alınacak Koronavirüs tedbirleri konulu toplantı gerçekleştirildi. Foça Kaymakamlığı tarafından koronavirüs salgını önlemleri kapsamında, ilçede tarım işçisi çalıştıran toprak sahipler...

Özgürses Gazetesi
12:18 -
Abone ol
FOÇA’DA TARIM İÇİN KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ TOPLANTISI

Foça’da, tarımsal faaliyetler için alınacak Koronavirüs tedbirleri konulu toplantı gerçekleştirildi.

Foça Kaymakamlığı tarafından koronavirüs salgını önlemleri kapsamında, ilçede tarım işçisi çalıştıran toprak sahipleri ve aracılar için düzenlenen bilgilendirme toplantısında, sosyal mesafe kuralına dikkat edildi.

Foça Kaymakamı Ali Çetin’in başkanlığındaki, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün de katıldığı toplantıda; İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Gürbüz ve İlçe Tarım Müdürü Harun Tercanlıoğlu katılımcılara önemli bilgiler aktarıldı. Tarım işçilerinin sağlığı konusunda gerekli tedbirler, uyulması gereken hijyen kuralları ve ürünler için tüm süreçlerde uygulanması gereken sağlık koşulları anlatıldı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Besin güvenliğinin sağlığımız için ne kadar önemli olduğu çok iyi biliyoruz. Zor günleri birlikte aşarken, çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yanında olmaya, onlara güç vermeye devam edeceğiz.’’dedi.