Bergama’daki manavların maskesi belediyeden

Koronavirüs salgınının başladığı ilk günden itibaren pazaryerleri, işyerleri ve muhtarlara maske dağıtımı yapan Bergama Belediyesi ilçedeki manavları da unutmadı. Bu süreçte iş yoğunluğu artan manavların her birisine hem maske dağ...

Özgürses Gazetesi
01:01 -
Abone ol
Bergama’daki manavların maskesi belediyeden

Koronavirüs salgınının başladığı ilk günden itibaren pazaryerleri, işyerleri ve muhtarlara maske dağıtımı yapan Bergama Belediyesi ilçedeki manavları da unutmadı. Bu süreçte iş yoğunluğu artan manavların her birisine hem maske dağıtıldı, hem de uyulması gereken kurallar hakkında tebliğ yapıldı.

Belediye zabıta birimi tarafından ilçedeki manavlar tek tek gezilerek halk sağlığı için uyulması gereken kurallar tekrar hatırlatılıp, tebliğ yapıldı. Vatandaşların sosyal mesafe kuralına uygun olarak içeri alınması, maskesiz ve eldivensiz olunmamasına dikkat çekildi, her bir manava maske dağıtımı yapıldı.

VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞINI EL BİRLİĞİ İLE KORUYACAĞIZ

Tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüs illeti ile mücadele edildiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Belediye olarak tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte ilk günden tedbirlerimizi en üst seviyede aldık. Rehavete kapılmadan aldığımız tedbirlerimizi günlük rutin halinde tekrarlıyoruz. Dezenfekte çalışmalarımıza, temizlik ve hijyene büyük önem veriyoruz. Tüm esnafımıza, vatandaşlarımıza maske eldiven dağıtmaya devam ediyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızın daha çok alış veriş yaptığı esnaflarımıza ait işyerlerinde dezenfekte çalışmalarını sıkça yapıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın sağlığını el birliği içerisinde korumak” dedi.