Kınık Belediyesi’nden Meclis Üyelerine İftar Yemeği

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Belediye Meclis Üyeleri adına iftar yemeği düzenledi. Ramazan ayı süresince çok sayıda iftar yemeği organizasyonu gerçekleştiren Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, bu kez de mecl...

Özgürses Gazetesi
09:33 -
Abone ol
Kınık Belediyesi’nden Meclis Üyelerine İftar Yemeği

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Belediye Meclis Üyeleri adına iftar yemeği düzenledi.

Ramazan ayı süresince çok sayıda iftar yemeği organizasyonu gerçekleştiren Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, bu kez de meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Kınık Belediyesi Sosyal Tesislerinden biri olan DelezYaşam Vadisi’nde düzenlenen iftar yemeğine Kınık Meclis Üyeleri ile birlikte; Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adem Paydaş, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı H. Hüseyin Levent ve Türkiye İşçi Partisi İlçe Başkanı Sefa Köken katılım sağladılar.

Hem Ramazanın bereketi paylaşıldı hem de Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Ramazan ayında düzenlenen organizasyonların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade eden Başkan Doğruer, ‘Ramazan ayının ortalarına gelmişken, dostlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kınık’ımıza hizmet eden meclis üyelerimizle birlikte el ele vererek ilçemize daha iyi hizmetler verme gayesi içerisindeyiz. Yaşadığımız bu birlik ve beraberlik süresince güzel hizmetlerde bulunacağımızın temennisindeyim. İftar programımıza katılım gösteren tüm meclis üyelerimizin ramazan ayı mübarek olsun. Aileleri ile birlikte sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde; nice Ramazan bayramları yaşamalarını diliyorum’ dedi.