Esnaf Odası indirim protokolü imzaladı

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Podosem El Ayak Bakımı ve Güzellik Merkezi arasında indirim protokolü  imzalandı Özel firma ve kurumlarla yapılan indirim anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyen Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası  ...

Özgürses Gazetesi
08:51 -
Abone ol
Esnaf Odası indirim protokolü imzaladı

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Podosem El Ayak Bakımı ve Güzellik Merkezi arasında indirim protokolü  imzalandı

Özel firma ve kurumlarla yapılan indirim anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyen Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası   Podosem El Ayak  Bakımı ve Güzellik Merkezi ile protokol  imzaladı .

Anlaşma kapsamında  tüm oda üyeleri ve birinci dereceden yakınları n Podosem El Ayak Bakımı ve Güzellik Merkezi’nden faydalanabileceği yüzde 20’lik indirim için protokol imzalandı. İndirimin oda  üyelerinin 1’inci derece yakınları olan eş ve çocuklarını da kapsadığı belirtildi.

Protokol anlaşmasının ardından kısa bir açıklama yapan Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, “Podosem El Ayak Bakımı ve Güzellik Merkezi ile anlaşma imzaladık. İndirimden faydalanmak isteyen oda üyelerimiz ve birinci dereceden akrabaları üye kimlik kartları ile hizmetten faydalanabilirler. Yapılan anlaşmanın oda üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.