Göçbeyli Başkan Koştu’yu bağrına bastı

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu mahalle buluşmalarına devam ediyor. Önerileri birinci ağızdan dinlemeye özen gösteren ve her fırsatta vatandaşlarla olmaya çalışan Başkan Hakan Koştu’nun bu kez durağı ilçenin en büyük mahallele...

Özgürses Gazetesi
09:42 -
Abone ol
Göçbeyli Başkan Koştu’yu bağrına bastı

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu mahalle buluşmalarına devam ediyor. Önerileri birinci ağızdan dinlemeye özen gösteren ve her fırsatta vatandaşlarla olmaya çalışan Başkan Hakan Koştu’nun bu kez durağı ilçenin en büyük mahallelerinden olan Göçbeyli oldu.

Gittiği her mahallede vatandaşların talep, öneri ve sorunlarını beraberinde getirdiği birim müdürleri ile birlikte dinleyen Başkan Koştu, farklı bir görev anlayışı sergilemeye devam ediyor. Göçbeyli mahalle sakinleri tarafından ilgi ile karşılanan Belediye Başkanı Hakan Koştu, vatandaşların bu ilgisine kayıtsız kalmadı. Vatandaşların taleplerini tek tek dinledi ve yapılması için ilgili birim müdürüne anında talimatını verdi.

PAZARTESİ GÜNLERİ MAKAM KAPISI HER GELENE AÇIK

Her hafta başı mesaisine Pazartesi günleri öğlene kadar makam odasının kapısı açık bir şekilde vatandaşları dinleyerek başlayan Koştu, “Kapımız bizimle görüşmek isteyen herkese sonuna kadar açık. Gelmek isteyen herkesi Pazartesi öğlene kadar belediyemizde misafir etmeye devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN KOŞTU; “GELEMEYENİN AYAĞINA BEN GİDERİM”

Her Pazartesi vatandaşları belediyede misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Koştu, “Gelemeyen vatandaşımız, bizimle görüşmek isterse ayağına kadar ben giderim. Biz belediyeye halkımıza hizmet için geldik” dedi.

AYAZKENT, YENİKENT, VE BÖLCEK’TEN SONRA SIRA GÖÇBEYLİ’NİN OLDU

Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda Ayazkent, Yenikent ve Bölcek Mahalleleri’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Koştu, bu kez Göçbeyli mahallesine giderek vatandaşları dinledi. Mahalle buluşmalarının 4.’ncüsüne Göçbeyli İlkokulu, Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleriyle bir araya gelerek başlayan Koştu, okul yetkililerinden ve öğretmenlerden istek ve önerilerini dinledi. Daha sonra öğrencilere çevre bilinci oluşturmak üzere tohumlu kalem dağıtıldı. Ardından Göçbeyli eski Belediye Başkanı Esat Karacan, Belediye Meclis Üyesi Halil Pehlivan, Göçbeyli Mahalle Muhtarı Hüseyin Çıtır ve Göçbeyli’ye yakın mahalle muhtarları ile birlikte pazaryerini gezen Başkan Koştu, belediye eski binasında incelemelerde bulundu. Mahalle buluşmasına her yaştan ve her kesimden Göçbeyli sakinleri katıldı.