ALİAĞA MHP’DE SÜRPRİZ ADAY!…

10  Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Aliağa İlçe Kongresi öncesinde İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Birol Göçük, Aliağa'da ülkücü camiaya adeta sürpriz yaptı. Kongrede...

Özgürses Gazetesi
02:00 -
Abone ol
ALİAĞA MHP’DE SÜRPRİZ ADAY!…

10  Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Aliağa İlçe Kongresi öncesinde İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Birol Göçük, Aliağa’da ülkücü camiaya adeta sürpriz yaptı.

Kongrede; MHP Aliağa İlçe Başkanlığına aday olduğunu ilan eden Birol Göçük, adaylığına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 1991 senesinden beri teşkilatın yönetim kadrolarında bulundum. 1994 – 2004 yılları arasında İzmir il genel meclis üyeliği görevini yaptım. 10 Ocak 2015 tarihinde yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi olağan kongresinde ben ve arkadaşlarım göreve talibiz.Partimizin sorumluluğu Aliağa’da eskiye nazaran daha da arttı. İktidar olan partimizin ilçe teşkilatının da daha güçlü olması için eksik olduğunu düşündüğümüz  yerleri iyileştirmek, iyi olduğumuz yerleri daha iyi yapabilmek için ben ve ekibim hizmete hazırız.

Önümüzdeki genel seçimlerde  yerelde aldığımız oyu daha da yükselterek bölgemizin ve İzmir genelinde  partimizin daha fazla milletvekili çıkarmasını sağlamak için çalışacağız. Kongre delegesi arkadaşlarımızın ekibimize yetki vermesi dahilinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını daha iyi yerlere taşımak için var gücümüzle çalışacağız.