BERTO, TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINDA

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan "Travel Turkey İzmir" Turizm Fuar ve Konferansı, görkemli bir törenle kapılarını açtı. Dünyanın 999'uncu, Türkiye'nin 13'üncü, İzmir'in ise ilk ve tek UNESCO Kültür...

Özgürses Gazetesi
10:52 -
Abone ol
BERTO, TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINDA

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan “Travel Turkey İzmir” Turizm Fuar ve Konferansı, görkemli bir törenle kapılarını açtı.

Dünyanın 999’uncu, Türkiye’nin 13’üncü, İzmir’in ise ilk ve tek UNESCO Kültür Mirası olarak tescil edilen Bergama da fuardaki yerini aldı.

İzmir Kültürpark Fuar Alanı’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi evsahipliğinde, İZFAŞ, TURSAB ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık AŞ. işbirliğinde düzenlenen fuarın açılış töreni geniş bir katılım ile gerçekleştiTravel Turkey’in ilk gününde Bergama Belediyesi’nin UNESCO Dünya Mirası temalı standında yer alan deskte yerimizi aldık. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Atlam, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Lütfi Kolat ve Bergamalı turizmcilerle birlikte ziyaretçileri ağırladılar.

İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, Adana Valisi Mustafa Büyük, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Bergama Kaymakamı Uğur Kolsuz, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral Bergama standını ziyaret edenler arasındaydı.

04-07 Aralık 2014 tarihlerinde devam edecek olan fuarda  konuk ülke olarak İtalya’yı, partner şehir olarak Adıyaman’ı ağırlayan Travel Turkey’e 30 yabancı ülke ve 900 firma katılıyor. Fuara yaklaşık 30 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.