ALİAĞALI CHP’LİLER KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ!

Aliağa CHP İlçe Yönetimi kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek geçtiğimiz günlerde sonuçları belli olan delege seçimlerinde delege olmaya hak kazanan partililerle bir araya geldi. Sahil Kafeteryada düzenlenen kahvaltıya parti delegeleri,...

Özgürses Gazetesi
08:49 -
Abone ol
ALİAĞALI CHP’LİLER KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ!

Aliağa CHP İlçe Yönetimi kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek geçtiğimiz günlerde sonuçları belli olan delege seçimlerinde delege olmaya hak kazanan partililerle bir araya geldi.

Sahil Kafeteryada düzenlenen kahvaltıya parti delegeleri, yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kolları yönetimi katıldı.

Başkan Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri misafirlerini kapıda tek-tek ellerini sıkarak karşıladı. Sohbet eşliğinde 1.5 saate yakın devam eden kahvaltı sonunda Başkan Durmaz bir konuşma yaptı. Durmaz’ın içinde bulunulan duruma dikkat çekerek çeşitli uyarılarda bulunduğu konuşması bazı satırbaşlarıyla şöyle ;

“SİZ DEĞERLİ DELEGELERİMİZE GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLEMEK İÇİN BİRARAYA GELDİK”

“Bu kahvaltılarımız artık geleneksel hale geldi. Bu kahvaltılarda partimizi temsil etme onurunu taşıyan siz seçilmiş delegelerimizle, hem hayırlı olsun demek hem görevinizde başarılar dilemek için bir araya geliyoruz, hemde birbirini tanımayan delege arkadaşlarımız varsa tanışsınlar istiyoruz. Bu vesileyle delege arkadaşlarımız sürece ilişkin görüş alış-verişinde bulunsunlar istiyoruz. Delegelerimiz önümüzdeki süreçte yapılacak ilçe kongremizde partimizin yeni yönetimini ve il delegelerimizi belirleyecekler. Ben pazar günü zaman ayırıp bu buluşmaya katıldığınız için tekrar teşekkür ederim.

“BİZİM ALİAĞA’YA HAKETMEDİĞİ BUGÜNKÜ YÖNETİM NEDENİYLE BORCUMUZ VAR”

Hem Türkiye’de hem de Aliağa’da iktidar istiyoruz. Bu iktidarı kurmak içinde güçlü yönetimlere ihtiyacımız var. Önümüzdeki süreçte belki de Türkiye’mizin tarihinde en kritik seçimlerinin yapılacağı bir süreç olacak. Aliağa için yerel seçimde son derece önemli. Çünkü biliyorsunuz 2014 yılında kendi içimizde yaşadığımız bir takım sorunlar nedeniyle bugünkü yerel yönetimi ne yazık ki kendi bölünmüşlüğümüz yüzünden kendi elimizle işbaşına getirdik. Bizim Aliağa’ya borcumuz var. Biz önümüzdeki dönemde Aliağa’nın bugün hak etmediği bir şekilde yönetildiği yönetimden kurtulması için, kurtarılması için Aliağa’ya borcumuz var. Bu borcumuzu ödememiz gerekiyor, bu bizim görevimiz.

“SEÇİLECEK YENİ İLÇE YÖNETİMİ ÇOK KRİTİK İKİ SEÇİMİ YÖNETECEK”

Bu nedenle önümüzdeki süreçte yeni seçilecek yönetime ve tabii ki bu yönetimi seçecek olan sizlere ve daha sonraki yönetim çalışmalarına katkı koyacak bütün partililerimize çok büyük görevler düşüyor. Bu Aliağa ile ilgili fotoğraf, yeni seçilecek yönetim, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekilliği seçimi olmak üzere iki seçimi daha yönetecek. Dolayısıyla hem Aliağa hem de Türkiye için tarihi öneme sahip iki seçimi bu yeni yönetimimizle gerçekleştireceğiz. Bu nedenle sizlerin görüş ve katkıları son derece önemli.

Durmaz konuşmasının bundan sonraki bölümünde birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek başarı için öncelikli koşulun birlik ve berberlik ile çok çalışmak olduğunu, bunun gerçekleşmesi halinde hem Aliağa’da hem de Türkiye”de iktidara gelinebileceği ifadesinde bulundu.

Yönetim ve delegeler kahvaltılı sohbetin sonunda toplu halde aile fotoğrafı çektirdi.