ALİAĞALI ÖĞRENCİLERDEN AFRİN’DEKİ ASKERLERE MEKTUP

Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu  Meslek Lisesi  Öğrencilerinden Afrin’deki  Askerlere Mektup Aliağa İlçesinde Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu  Meslek Lisesi’nde  okuyan öğrenciler, Afrin’deki ’Zeytin Dalı Harek...

Özgürses Gazetesi
09:09 -
Abone ol
ALİAĞALI ÖĞRENCİLERDEN AFRİN’DEKİ ASKERLERE MEKTUP

Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu  Meslek Lisesi  Öğrencilerinden Afrin’deki  Askerlere Mektup

Aliağa İlçesinde Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu  Meslek Lisesi’nde  okuyan öğrenciler, Afrin’deki ’Zeytin Dalı Harekatı’na gönüllü asker olarak katılmak için Aliağa Askerlik şubesine dilekçe verdi.

 Ders bitiminde okullarından çıkarak öğretmenleri ile birlikte yaklaşık 70’e yakın öğrenci Askerlik Şubesi önüne gelen ,gönüllü askerlik yapmak için hazırladıkları ve öğretmenlerinde bulunduğu 137  dilekçelerle Askerlik Şube Başkanlığı’na   müracaat ederek, dilekçelerini Askerlik Şubesi Başkanı As teğmen  Yusuf Öztoprak’a teslim ettiler.

Teslim edilen dilekçelerin yanı sıra Afrin’de görev yapan Mehmetçiklere Hitaben yazılan 28 mektubu da ulaştırılmak üzere Askerlik Şubesi komutanına verdiler.

Mektuplardan bir tanesini yazan Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrenci Meclis Başkanı  Ramazan Kavcar isimli öğrenci mektubunda “Bizler varsak sizlerin koca yüreğiniz ve cesaretiniz sayesinde varız. Vatan sevdası için tutuşan kalbinizi  öpüyorum.  Allah sizlere güç ve kudret versin . Soğuklar sizi engellemesin, sizleri vatan aşkı ısıtsın. Abilerim annelerin kınalı kuzuları sizleri çok seviyoruz. Allah sizlere zeval vermesin. Her Türk doğar. Bir ölür, bin diriliz”  şeklinde  okudu.