ŞİMŞEKLER AİLESİNDEN EĞİTİME DESTEK!

Aliağalı hayırsever Şimşekler ailesi koronavirüs salgını dolayısıyla uzaktan eğitimin yapıldığı bugünlerde ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteğinde bulundu. Aliağa da uzaktan eğitimlerine devam eden geleceğin mimarları olan ...

Özgürses Gazetesi
08:25 -
Abone ol
ŞİMŞEKLER AİLESİNDEN EĞİTİME DESTEK!

Aliağalı hayırsever Şimşekler ailesi koronavirüs salgını dolayısıyla uzaktan eğitimin yapıldığı bugünlerde ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteğinde bulundu.

Aliağa da uzaktan eğitimlerine devam eden geleceğin mimarları olan öğrencilere bu zorlu süreçte destek olmak amacıyla Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz ve hayırsever Şimşekler Ailesi adına Adem Şimşek protokol imzaladı. İmzalanan protokolün ardından tabletler ihtiyacı olan öğrencilere verilmek üzere kaymakamlığa teslim edildi.

Kaymakam Karaman, “Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan ve küresel bir salgın olan koronavirüs salgını dolayısıyla okullara ara verilmiş, eğitim ve öğretim faaliyetlerine Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden uzaktan eğitim modeline geçilmiştir. Bu zorlu süreçte çocuklarımızın derslerinde geri kalmaması için hayırsever Şimşekler ailesi, kaymakamlığımıza tablet bağışında bulunmuştur. Tablet bağışlarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin geleceklerine ışık oldukları için bir kez daha Şimşekler ailesine teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaymakam Karaman, öğrencilerin istifadesine sunulmak üzere hayırsever Şimşekler ailesi tarafından alınan tabletleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz’e teslim etti.

Haber: Özgür GÜN