İYİ PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANI TUĞBA OKTAY BOR OLDU

İyi Parti Aliağa İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresini tamamladı. Yapılan seçim sonucu yeni İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor oldu. Aliağa Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede 315 delege oy kullandı.  314 oy geçerli s...

Özgürses Gazetesi
09:16 -
Abone ol
İYİ PARTİ ALİAĞA  İLÇE BAŞKANI TUĞBA OKTAY BOR OLDU

İyi Parti Aliağa İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresini tamamladı. Yapılan seçim sonucu yeni İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor oldu.

Aliağa Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede 315 delege oy kullandı.  314 oy geçerli sayılırken 1 oy geçersiz sayıldı. Geçerli oyların 201’ni alan Mavi Liste’den Tuğba Oktay Bor, Aliağa İyi Parti İlçe Başkanı seçildi. 2. Aday Şükrü Torlak ise 113 oy aldı.

Gerçekleştirilen kongreye çevre İyi Parti il ve ilçe yönetimleri, Aliağa siyasi Parti temsilcileri ve partililerden oluşan yoğun kalabalık kongreyi izledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede faaliyet raporu ve mali durum raporu okundu.

İlçe Başkan adayları Tuğba Oktay Bor ve Şükrü Torlak partililere kendi hedef ve yol haritalarını anlatan konuşmalar gerçekleştirdi.

Yapılan sayım sonrasında başkanlığı kazanan Tuğba Oktay Bor, İyi Parti Ailesi’ne teşekkür etti.  Tuğba Oktay Bor,  Aliağa’da CHP ve MHP İlçe başkanlarından sonra siyasi partilerin 3. Kadın İlçe Başkanı oldu.