LİDER ALİAĞASPOR DERİNCE DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9.grupta 24 puanla liderlik koltuğunda oturan İzmir’in güçlü temsilcisi Aliağaspor FK, 12.haftada karşılaşacağı Belediye Derince Spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kocaeli temsilcisine kon...

Özgürses Gazetesi
02:45 -
Abone ol
LİDER ALİAĞASPOR DERİNCE DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9.grupta 24 puanla liderlik koltuğunda oturan İzmir’in güçlü temsilcisi Aliağaspor FK, 12.haftada karşılaşacağı Belediye Derince Spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kocaeli temsilcisine konuk olacak olan sarı siyahlılarda eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

9 Aralık 2018 Pazar günü Belediye Derince Sporun sahasında oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmaya yoğun ilgi göstermesi beklenen Aliağalı taraftarlar için Yeniçeriler Taraftar Derneği önünden otobüs kaldırılacak. Karşılaşmayı tribünden takip etmek isteyen futbol severler 0531.383 5123 numaralı telefonu arayarak kayıt oluşturabilecek.

Ligde Vefaspor ile aynı puana sahip Aliağaspor, averaj ile liderliğini sürdürürken 16 puana sahip Belediye Derince Spor, 7.sırada yer alıyor.

Aliağaspor karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı tek idmanla sürdürdü. Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetiminde Petkim stadında yapılan antrenman açma germe ve ısınma hareketleri ile başladı. Kuvvet ve denge çalışması ile devam eden antrenman taktik maçla son buldu. Yaklaşık iki saat süren antrenmanda futbolcuların hırslı ve moralli halleri de dikkatlerden kaçmadı.

ALİAĞASPOR FK TEKNİK SORUMLUSU POLAT ÇETİN: “ZORLU DEPLASMANDAN GALİBİYET İLE DÖNECEĞİZ”

Şampiyonluk yolunda ligin en zor deplasmanlarından birine çıkacaklarını belirten Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Polat Çetin, “Rakibimizi çok iyi analiz ettik. Derince sahasında iyi oynayan bir takım. Dersimize çok iyi çalışıp bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönmek ve liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Deplasman maçı olmasına rağmen taraftarımızın da güçlü bir desteği olacağına inanıyorum. Taraftarımızın desteği ve sahaya yansıtacağımız pozitif futbol ile zorlu deplasmandan galibiyet ile döneceğiz” dedi.