ALİAĞA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DUYURU

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, Aliağa halkını telefon dolandırıcılarına karşı uyardı. Son dönemde kendilerini polis, asker ya da savcı olarak tanıtıp vatandaşlardan para talep etmek suretiyle yapılan dolandırıcılık olay...

Özgürses Gazetesi
11:17 -
Abone ol
ALİAĞA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DUYURU

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, Aliağa halkını telefon dolandırıcılarına karşı uyardı. Son dönemde kendilerini polis, asker ya da savcı olarak tanıtıp vatandaşlardan para talep etmek suretiyle yapılan dolandırıcılık olaylarında artış görülmesi üzerine Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Aliağalı vatandaşlara sms ve çeşitli yayın organları yoluyla uyarıda bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü de anons desteği veriyor.

155’E BİLDİRİN!

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan imzalı yapılan yazılı açıklamada, “Kendilerini polis, asker ya da savcı olarak tanıtan ve sizden kontör ve para isteyen kişilere asla itibar etmeyin. Bu şekilde sizi dolandırmak isteyen kişileri 155’e ihbar ediniz. Kesinlikle güvenip para ve kontör göndermeyiniz” ifadelerine yer verilerek, Aliağalı vatandaşların telefon dolandırıcılarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.