ERŞAN GIDA SATIŞ MAĞAZASI ALİAĞA FEVZİPAŞA CADDESİ’NDE!

Aliağa’da gıda sektörünün öncü kuruluşlarından Erşan Gıda’nın satış mağazası Fevizpaşa Caddesi’nde açıldı. Aliağa Belediye Meclis Üyesi Zeki Erşan'a ait Erşan Grup bünyesinde ERŞAN ŞARKÜTERİ dün düzenlenen törenle ...

Özgürses Gazetesi
03:00 -
Abone ol
ERŞAN GIDA SATIŞ MAĞAZASI ALİAĞA FEVZİPAŞA  CADDESİ’NDE!

Aliağa’da gıda sektörünün öncü kuruluşlarından Erşan Gıda’nın satış mağazası Fevizpaşa Caddesi’nde açıldı.

Aliağa Belediye Meclis Üyesi Zeki Erşan’a ait Erşan Grup bünyesinde ERŞAN ŞARKÜTERİ dün düzenlenen törenle açıldı.Kurtuluş Mahallesi, Fevzi Paşa Caddesi’nde düzenlenen açılışa MHP İlçe Yönetimi, CHP ve Ak Partili Meclis üyelerinin de bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Yoğun katılımın olduğu  Erşan Gıda Satış Mağazası’nın açılışını; Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir, Aliağa Belediyesi Personel Limited Şirketi Müdürler Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkurt, ERŞAN Gıda Yönetim kurulu Başkanı Zeki Erşan ve Semih Erşan açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Misafirleri selamlayarak konuşmasına başlayan Erşan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erşan “38 yıldan buyana gıda işiyle uğraşıyoruz. Gıda bizim işimiz. Bu günde Aliağa’ya daha iyi hizmet verebilmek için bugün burada bu mekânı açıyoruz. Aliağamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.