KINIK 3.HASAT FESTİVALİNE HAZIRLANIYOR 

İzmir'in Kınık ilçesinde bu yıl 09 Eylül ile 13 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek  3. olan Hasat Festivalinin hazırlıkları sürüyorKınık Hasat Festivali'nde bu yılda, çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Açılacak stantlarda yöresel...

Özgürses Gazetesi
09:23 -
Abone ol
KINIK 3.HASAT FESTİVALİNE HAZIRLANIYOR 

İzmir’in Kınık ilçesinde bu yıl 09 Eylül ile 13 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek  3. olan Hasat Festivalinin hazırlıkları sürüyorKınık Hasat Festivali’nde bu yılda, çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Açılacak stantlarda yöresel ürünler tanıtılacak. Ayrıca ünlü sanatçılar sahne alacak.Festivalin ilk gününde Gizem Kara,ikinci gününde Öykü Gürman,Üçüncü gününde Mustafa Ceceli dördüncü gününde TRT Müzik Canlı yayınıyla İsmail Özkan,Mine Geçili ve Ahmet Selçuk İlhan Kınıklılara keyifli saatler yaşatacak.

Festivalle ilgili konuşan Kınık Belediye Başkanı AK Partili Sadık Doğruer, “Kuzey Ege’nin parlayan yıldızı Kınık ilçesini tanıtmak için başlattığımız hasat festivalinin bu yıl  3. düzenliyoruz  imza günlerinin ve yöresel ürünlerin tanıtımlarının yer alacağı hasat festivali ile hem çiftçilerimizin yorgunluklarını atabileceği hem de yöresel ürünlerin tanıtılacağı stantlarla ilçemizin tanıtımını sağlayacağız. Tüm vatandaşları 5 gün sürecek olan hasat festivalimize bekliyorum” dedi.