KINIK BELEDİYESİNDEN SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE  DESTEK

Kınık Belediyesi YGS ve YKS sınavlarına girecek öğrencilere deneme sınavı temin edip öğrencilerin eğitim gördüğü ilçe genelindeki okul müdürlüklerine dağıtımını gerçekleştirdi. Okul müdürleri de öğrencileri okullara çağıra...

Özgürses Gazetesi
11:17 -
Abone ol
KINIK BELEDİYESİNDEN SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE  DESTEK

Kınık Belediyesi YGS ve YKS sınavlarına girecek öğrencilere deneme sınavı temin edip öğrencilerin eğitim gördüğü ilçe genelindeki okul müdürlüklerine dağıtımını gerçekleştirdi. Okul müdürleri de öğrencileri okullara çağırarak deneme sınavlarını öğrencilere teslim etti.
Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı açıklamada Kınık ilçemizde eğitim gören öğrencilerimiz pandemi sebebiyle tüm ülke genelinde okulların tatil edilmesi ile uzaktan eğitime geçti. Bunun da öğrencilerin başarısı üzerinde oluşabilecek olumsuz etkiyi azaltmak için deneme sınavlarını temin edip okul müdürlüklerine teslim ettik. Kınık Belediyesi’nin armağanı olan LGS ve YKS deneme sınavı kitapçıklarını öğrencilerimiz öğrenim gördükleri okullarından alabilirler. LGS ve YKS Sınavlarına girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum’dedi.