BAŞKAN DOĞRUER’DEN ÖĞRENCİLERE SINAV MOTİVASYONU

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, TYT ve LGS deneme sınavına giren öğrencilere başarılar diledi. Başkan Doğruer, “Daima doğru eğitimin yanındayız” mesajını verdi. Kınık  Belediyesi ile Kınık İlçe Milli Eğitim Müdü...

Özgürses Gazetesi
11:16 -
Abone ol
BAŞKAN DOĞRUER’DEN ÖĞRENCİLERE SINAV MOTİVASYONU

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, TYT ve LGS deneme sınavına giren öğrencilere başarılar diledi. Başkan Doğruer, “Daima doğru eğitimin yanındayız” mesajını verdi.

Kınık  Belediyesi ile Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen  TYT ve LGS  deneme sınavı , öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Yapılan deneme sınavıyla, öğrencilerin pandemi döneminde oluşan  kaygıdan ve  sınav heyecanından uzaklaşmaları ile birlikte motivasyonun arttırılması amaçlanıyor.

“ÖĞRENCİLERİN EĞİTİMİNE KATKI SUNUYORUZ”

Gerçekleştirilen TYT ve LGS deneme sınavı öncesi Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık DOĞRUER, sınıfları dolaşarak öğrencilere başarılar diledi.

Kınık Belediyesi olarak gelecek nesillere daima önem verildiğini vurgulayan Başkan DOĞRUER,” Öğrencilere yönelik çalışmalar sürecek.  Eğitim için elimizden geleni yapacağız. Amacımız eğitime katkı sunabilmek, size destek vermek ve soru çözme kabiliyetinizin gelişmesini sağlayabilmektir” diyerek eğitime gerekli katkının artırarak devam edeceğinin altını çizdi.