SEZER ERŞAN İSMİ ÖLÜMSÜZLEŞTİ!

Haber: Özgür GÜN Aliağa Belediyesi, Çakmaklı Mahallesinde bulunan futbol sahasını  amatör spor kulüplerine hizmet edecek standarta kavuşturarak , geçen sene hayatını kaybeden Sezer Erşan’ın ismini verdi. 2013 yılında Çakmaklı K...

Özgürses Gazetesi
03:30 -
Abone ol
SEZER ERŞAN İSMİ ÖLÜMSÜZLEŞTİ!

Haber: Özgür GÜN

Aliağa Belediyesi, Çakmaklı Mahallesinde bulunan futbol sahasını  amatör spor kulüplerine hizmet edecek standarta kavuşturarak , geçen sene hayatını kaybeden Sezer Erşan’ın ismini verdi.
2013 yılında Çakmaklı Köyü Muhtarlığı tarafından yaptırılan futbol tesisin, futbol sahası Aliağa Belediyesi tarafından amatör spor kulüplerine hizmet edecek şekilde yenilendi. Açılış töreni öncesi geçen sene hayatını kaybeden Sezer Erşan’ın ailesi Mevlud okutarak katılanlara lokma ikram etti .
Törene Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Belediye Başkan yardımcısı Mehmedali Özkurt, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Salih Yiyitalp, Çakmaklı Mahalle Muhtarı Ahmet Kahraman , Erşan Ailesi ile yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Açılış kurdelesini Erşan Ailesi ile birlikte kesen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar “Bugün burada genç yaşta hayatını kaybeden Sezer Erşan kardeşimizi rahmetle anıyoruz . Futbol sahasını yenileyerek onun ismini verdik. Her şey geleceğimizin temini çocuklarımız için. ” diye konuştu.
Tesisleri dolaşan Başkan Acar, Çakmaklı spor oyuncuları ve yöneticilerinden Aliağa spor FK ile Helvacı sporun bu sene ki başarılarının aynısını Çakmaklı Spor Kulübünden de beklediklerini, kendilerine her konuda destek vereceklerini dile getirdi.
İzmir 2. Amatör lig’te mücadele veren Çakmaklı Köyü Spor, Yahşelli Gençlik maçı, Serkan Acar ile Sezer Erşan’ın annesinin yaptığı başlama vuruşuyla başladı. Maç sonucunda iki takımda üstünlük sağlayamadı ve maç 2-2- sona erdi.