Menemen’de ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek

Menemen Kaymakamlığı, Menemen Ticaret Odası, Menemen Belediyesi ve İlçe Siyasi Parti Temsilcileri ve Meslek Odası Başkanlarıyla birlikte, Afrin’de terör örgütlerine yönelik başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla esnafa...

Özgürses Gazetesi
08:56 -
Abone ol
Menemen’de ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek

Menemen Kaymakamlığı, Menemen Ticaret Odası, Menemen Belediyesi ve İlçe Siyasi Parti Temsilcileri ve Meslek Odası Başkanlarıyla birlikte, Afrin’de terör örgütlerine yönelik başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla esnafa Türk bayrağı dağıttı.

Bayrak dağıtımının bir bölümünü Menemen Ticaret odası Başkanı Yılmaz Güral ve Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit gerçekleştirdi. Bağımsızlığın ve milli birliğin sembolü olan bayrağı alıp öpen ve iş yerlerine asan esnaf,  dua etti. Esnafa ev ve iş yerlerine asmaları için elleriyle bayrak dağıtan Başkan Güral ve Yiğit’e vatandaşlar teşekkür etti.
Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen bayrak dağıtım töreninde konuşma yapan Başkan Yılmaz Güral, “Dün olduğu gibi bugün de Türk Silahlı Kuvvetlerinin destekçisi ve devletin yanındayız. Esnaf kardeşimizin, halkımızın, devlet büyüklerimizin acılarını paylaşmak üzere ziyaretler gerçekleştiremeye devam edeceğiz. Bu organizasyonumuza katılan tüm siyasi parti temsilcilerine ve sivil toplum kuruluşu örgütlerine teşekkür ederiz. Hepimiz bu vatan uğruna şehit olmaya hazırız.” açıklamasında bulundu.