ALİAĞA EMNİYETİNDE DEVİR-TESLİM

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü iken Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne terfien atanan Gürcan Alev, görevini Foça’dan Aliağa’ya kendisi gibi tayinen terfi olan Yasin Uğurtaş’a devretti. Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen devir...

Özgürses Gazetesi
02:36 -
Abone ol
ALİAĞA EMNİYETİNDE DEVİR-TESLİM

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü iken Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne terfien atanan Gürcan Alev, görevini Foça’dan Aliağa’ya kendisi gibi tayinen terfi olan Yasin Uğurtaş’a devretti.

Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen devir-teslim töreninde yerel basın mensupları da hazır bulundu. Alev devir-teslim töreninde şunları dile getirdi:

“ALİAĞA HALKINI VE PERSONELİMİ ÇOK SEVDİM”

“Aliağa Emniyet Müdürlüğü olarak yapılan çalışmaları siz basın mensupları çok özenli bir şekilde halka ilettiniz. Bunları ben tek başıma yapmadım, kanunların izin verdiği çerçevede buradaki kardeşlerimle birlikte  yaptık. Son bir yıldır burada bulunmaktan son derece mutlu ve huzurluyum. Aliağa halkını çok sevdim, personelimi de çok sevdim. Burada güzel bir intiba bıraktığımı düşünüyorum.

“ALİAĞA ŞANSLI, ÇOK DEĞERLİ BİR EMNİYET MÜDÜRÜ KAZANDI”

Yasin Müdürüm inşallah bundan sonra buradaki görevi daha da ileriye götürecektir. Onun daha güzel şeyler yapacağından ben şahsım ve teşkilatım adına son derece eminim. Aliağa şanslı, çünkü çok değerli bir emniyet müdürü kardeşimizi kazandı. Bizden en az on adım daha ileriye taşıyacağına dair kanaatim sonsuz. Başta Sayın Kaymakamım olmak üzere, sayın valimize, sayın emniyet müdürümüze bütün mülki idaredeki daire müdürlerim ve mesai arkadaşlarıma, şerefli Aliağa polisine sonsuz teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum.” Dedi.

Alev’den görevi devralan Yasin Uğurtaş ise şöyle konuştu ; “Bu bir bayrak yarışı, mühim olan görevi layıkı ile yapabilmek. Şu an bizler varız, bizden sonra bu görevleri başkaları yapacak. Türkiye’nin gözbebeği Çeşme ilçesinin çok zor bir görevi var. Gürcan ağabeye bu zor görevin altından alnının akıyla kalkacağından eminim. Kendisini canı gönülden kutluyorum.” Dedi.

Uğurtaş konuşmasının ardından Gürcan Alev’e plaket takdim etti.