ŞİMŞEK, SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

Günde yaklaşık olarak 300 kilometreye yakın mesafe katedip Aliağa ve dışındaki ilçelere ziyaretlerde bulunan  Ak Parti Aliağa Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek; gerek sosyal  medya da gerekse halkla buluşmalarında yoğ...

Özgürses Gazetesi
04:17 -
Abone ol
ŞİMŞEK, SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

Günde yaklaşık olarak 300 kilometreye yakın mesafe katedip Aliağa ve dışındaki ilçelere ziyaretlerde bulunan  Ak Parti Aliağa Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek; gerek sosyal  medya da gerekse halkla buluşmalarında yoğun ilgi görüyor. Bu günde Aliağa Küçük Sanayi Sitesini ziyaret eden  Şimşek burada da yoğun ilgi ile karşılandı.

Saha  çalışmalarına ağırlık veren Şimşek halkın desteğini de arkasına almış görünüyor. Vatandaşın sorunları ve isteklerini yerinde dinleyen Şimşek, sorunlara çözüm üretme yolunda çalışmalar yapıyor. Bu günde Aliağa Küçük Sanayi sitesine ziyaret gerçekleştiren Şimşek’e  yansıtılan sorunların başında kalifiye elaman sıkıntısı oldu. Aliağa’ya yapılan makro yatarımlar ile bu talebin daha da artacağını belirten Şimşek, gerekli mesleki eğitimlerin artması için  devlet tarafından gerekli yatırımların yapıldığını ve bununla ilgili çalışmaların alt yapısının hazırlandığını dile getirdi”

Bölgede genel seçim öncesi bir hareketlilik yaşanmazken Aydın Şimşek’in çalışmaları bölgeye hareketlilik getirmekle birlikte bu çalışmalar diğer siyasi partilerinde dikkatinden kaçmıyor.