SEMERKAND VAKFI ALİAĞA ŞUBESİNDEN ‘MUHABBET GECESİ’

Semerkand Vakfı Aliağa Şubesi, Aliağa’da ‘Muhabbet Gecesi’ ile Aliağalıları bir araya getirdi. Teması ‘kardeşlik ve aile’ olan gecede Aliağa Fatih Cami İmamı Gazali Ateş Kur’an-ı Kerim tilaveti okudu. İlgi ve katılımın yoğun...

Özgürses Gazetesi
09:22 -
Abone ol
SEMERKAND VAKFI ALİAĞA ŞUBESİNDEN ‘MUHABBET GECESİ’

Semerkand Vakfı Aliağa Şubesi, Aliağa’da ‘Muhabbet Gecesi’ ile Aliağalıları bir araya getirdi. Teması ‘kardeşlik ve aile’ olan gecede Aliağa Fatih Cami İmamı Gazali Ateş Kur’an-ı Kerim tilaveti okudu. İlgi ve katılımın yoğun olduğu programda ünlü Şair Dursun Ali Erzincanlı ve arbani ekibi eşliğinde Murat Belet sahne aldı. Kum sanatı ustası Veysel Çelikdemir ise kum sanatı performansıyla izleyicilerden büyük beğeni topladı.

KARAÇOR, ‘MUHABBET SEVGİDİR, HÜRMETTİR’

Gülnesil Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Ser Organizasyon katkılarıyla Aliağa Enka Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Osman Bağlar, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, Aliağa Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Aliağa Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gecenin açılış konuşması yapan Semerkand Vakfı Aliağa Şube Başkanı Ramazan Karaçor, “Muhabbet sevgidir, hürmettir, vefadır, sadakattir. Muhabbet bir gönüle girmenin gayretiyle tüm gönüllere hizmet etmektir. Biz, gönüllerin fethedilmesiyle tüm sorunların çözülebileceğini düşünüyoruz. Özellikle gönül kapıları açılan gençlerimiz yarınlara umut olabilir. Aile bireyleri ancak muhabbetin bereketli bağlarıyla birbirine kenetlenebilir. Bir toplum ancak muhabbetin sağlam temelleri üzerine inşa edilerek varlığını sarsılmadan devam ettirebilir. Çünkü muhabbet ilahi bir lütuftur. Amacımız, programlarımızla insanlarımıza keyifli saatler yaşatırken, en çok ihtiyaç duyduğumuz hakiki muhabbetin tüm kalplere yerleşmesine hizmet etmektir” dedi.

DURSUN ALİ ERZİNCANLI’DAN UNUTULMAZ NAAT DİNLETİSİ

Teması ‘kardeşlik ve aile’ olan gece Gazali Ateş’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Ardından Murat Belet’in arbani gösterisi eşliğinde söylediği ilahiler izleyiciler tarafından hayranlıkla izlendi. Kum sanatı ustası Veysel Çelikdemir ise kum sanatı gösterisiyle geceye renk katarken performansıyla izleyicilerden büyük alkış aldı. Gecenin sonunda sahne alan Şair Dursun Ali Erzincanlı geceye katılanlara unutulmaz bir şiir ve naat dinletisi sundu. Katkılarından dolayı geceye katılan iş adamlarına ve konuk sanatçılara çiçek ile plaket takdim edildi. İşadamları plaketini Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın elinden aldı.