Başkan Gönenç’ten Başarılı Sporculara Ödül

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Belediyespor'un başarılı altyapı sporcularına ödül verdi. Belediye Meclisi'nde alınan karar doğrultusunda düzenlenen ödül törenine Başkan Gönenç ve sporcuların yanı sıra Belediye Mecl...

Özgürses Gazetesi
04:56 -
Abone ol
Başkan Gönenç’ten Başarılı Sporculara Ödül

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Belediyespor’un başarılı altyapı sporcularına ödül verdi.

Belediye Meclisi’nde alınan karar doğrultusunda düzenlenen ödül törenine Başkan Gönenç ve sporcuların yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, takım Antrenörleri ile sporcuların aileleri katıldı.

Mehmet Gönenç, Belediye Spor Salonu’ndaki törende Badminton Milli Takımına yükselen Berk Avcı, Arzu Delibalta, Buse Alsoy, Bahar Sabancı, Aybars Akeren ve Badminton Antrenörü Hakan Avcı ile 250cc Motor yarışlarında Türkiye Şampiyonu olan motor yarışları sporcusu Muammer Zeybek’i altın ile ödüllendirdi.

Ödüllerin takdiminin ardından söz alan Bergama Belediye Başkanı “Başarılarıyla bizleri onurlandıran sporcularımıza ve onları yetiştiren ailelerine teşekkür ediyorum. Genç sporcularımız başarılarıyla hem Bergama’yı hem de Türkiye’yi Milli Takımlar düzeyinde temsil ederek göğsümüzü kabartıyor. Biz de Belediye Meclisimizin kararıyla bu başarıyı gösteren kardeşlerimize ödül vermeyi uygun bulduk. Bu ödüller diğer sporcularımızı da olumlu yönde motive edecektir. Karar tarihinden sonra da başarılı yarışmalar çıkaran sporcularımızı ilerleyen zamanlarda bu ödülleri vermeyi sürdüreceğiz. Sporcularımızın yetişmesinde önemli katkılar sağlayan Bergama Belediyespor Antrenörlerini tebrik ediyoruz. Kulübümüz tarafından sağlanan motoru ile 250cc Motor Yarışları’nda Türkiye Şampiyonu olan Muammer Zeybek kardeşimize de bize yaşattığı gurur nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Ödül töreni hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafı sonrası sona erdi.