ALİAĞA TİCARET ODASI, ÜYELERİNİ METAL İŞLEME TEKNOLOJİ FUARI’YLA BULUŞTURDU

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Bursa’daki 17. Uluslararası Metal İşleme Teknolojileri Fuarı’na gezi düzenledi. Aliağa Ticaret Odası, makine ve metal sektöründeki üyeleri ile birlikte yurtiçi ve yurtdışı metal işleme teknolojisi malze...

Özgürses Gazetesi
10:39 -
Abone ol
ALİAĞA TİCARET ODASI, ÜYELERİNİ METAL İŞLEME TEKNOLOJİ FUARI’YLA BULUŞTURDU

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Bursa’daki 17. Uluslararası Metal İşleme Teknolojileri Fuarı’na gezi düzenledi.

Aliağa Ticaret Odası, makine ve metal sektöründeki üyeleri ile birlikte yurtiçi ve yurtdışı metal işleme teknolojisi malzemesi üreticilerini; makine ve metal sektörünün temsilcileriyle 17. kez bir araya getiren Uluslararası Metal İşleme Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret etti.

Binlerce ziyaretçinin olduğu Uluslararası Metal İşleme Teknolojileri Fuarı’nda, sektörü ilgilendiren tüm ekipmanlardan, en yeni teknolojilerin uygulamalarına kadar bütün süreçler detayları ile sergilenirken ALTO üyeleri de makine ve metal işleme sektöründeki en yeni gelişmeler hakkında bilgi sahibi oldu. Fuar gezisine katılan firmaların temsilcileri, sektörel gelişmeleri yakından görme fırsatı bulduklarını belirterek, “Bu tür organizasyonları, sektörümüzdeki gelişmeleri takip etmek ve buna göre işlerimizi geliştirmek açısından çok önemli buluyoruz. Son derece yararlı bir organizasyon oldu bize bu fırsatı sağlayan oda yönetimimize teşekkür ederiz” dediler.

TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Metal İşleme Fuarı’nı değerlendiren Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, kurum olarak üyelerinin gelişimine katkı sağlayacak organizasyonları önemsediklerini, o nedenle de imkânları elverdiğince bu yönde çeşitli organizasyonlar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Başkan Ertürk, “17 yıldır aralıksız olarak düzenlenen Metal İşleme Fuarı’na sektörün içinde bulunan Aliağa’lı firmalarımızın, yeni nesil teknolojilere ilgi göstermesi memnuniyet verici. Bursa’daki fuar,  makine ve metal alanında dünyadaki her türlü yeniliğin görülebildiği önemli bir organizasyon. O bakımdan, sektörün sadece ne durumda olduğunun değil aynı zamanda geleceğinin de izlenip incelenebileceği çok önemli bir platformdu. Metal ve makine sektörü de, ağır sanayi bölgesi olan ilçemizdeki en önemli sektörlerin başında geliyor. Üretim sistemleri alanında çağın gerektirdiği teknolojinin kullanımının artması, başta imalat sanayi olmak üzere ilçemizdeki bütün sektörlerde daha verimli ve kaliteli işlemlerin yürütülmesini sağlayacaktır. Oda olarak buna benzer organizasyonları daha fazla yapmaya gayret edeceğiz. Gelişime açık olumlu yaklaşımlarından dolayı, zamanını ayıran üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.