ALTO ÜYELERİNE SADECE BİR ‘TIK’ MESAFEDE

Odalar ve borsalar arasında bilgi teknolojilerini etkin bir biçimde kullanan Aliağa Ticaret Odası, yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi. Üyelere hızlı hizmet Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, üyelerinin, www.alto....

Özgürses Gazetesi
11:47 -
Abone ol
ALTO ÜYELERİNE SADECE BİR ‘TIK’ MESAFEDE

Odalar ve borsalar arasında bilgi teknolojilerini etkin bir biçimde kullanan Aliağa Ticaret Odası, yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi.

Üyelere hızlı hizmet

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, üyelerinin, www.alto.org.tr adresine girerek, online olarak ‘oda sicil kayıt sureti’, ‘faaliyet belgesi’, ‘ihale durum belgesi’, ‘e-imzalı belge sorgulama’, ‘ticari ikametgah belgesi’  ve ‘meslekten men edilmediğine dair belge’ alma işlemlerini gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Oda üyeye gidiyor

Amaçlarının, üyelerine daha kaliteli ve daha hızlı hizmet sunabilmek olduğunu, bu sebeple de Aliağa Ticaret Odası olarak İZKA’dan alınan ‘Kâğıtsız Oda Kesintisiz Hizmet’ projesi kapsamında internetten belge talebi uygulamasını da hayata geçirdiklerini dile getiren Saka, “Üyelerimiz, resmi işlemlerde kullanılan Aliağa Ticaret Odası’na kayıtlı olduğunu gösteren oda sicil kayıt sureti, faaliyet belgesi, ihale durum belgesi, ‘e-imzalı belge sorgulama’, meslekten men edilmediğine dair belge ve ticari ikametgah belgesine internetten ulaşabilecek. Söz konusu belgeleri temin edebilmek için yapılması gereken sadece internet adresine girilmesidir. Üyelerimiz isterlerse Odamıza gelmeden de www.alto.org.tr adresine tıklayarak, e-oda menüsünden belge başvurusu yapabilecek ve online tahsilat ile belge bedelini ödeyerek e-imzalı belgelerini dijital ortamdan alabilecekler” diye konuştu.