FOÇA BELEDÄ°YESÄ° 90. Ä°ZMÄ°R ENTERNASYONAL FUARI’NDA

Foça Belediyesi, 3 Eylül Cuma günü açılışı yapılan 90. Ä°zmir Enternasyonal Fuarı’nda yer aldı. Kültürpark Fuar Alanı Belediyeler Sokağında açılan stantta; Foça’nın kültürel ve doÄŸal zenginlikleri, broşürler-videolar aracÄ...

Özgürses Gazetesi
10:47 -
Abone ol
FOÇA BELEDÄ°YESÄ° 90. Ä°ZMÄ°R ENTERNASYONAL FUARI’NDA

Foça Belediyesi, 3 Eylül Cuma günü açılışı yapılan 90. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer aldı.

Kültürpark Fuar Alanı Belediyeler Sokağında açılan stantta; Foça’nın kültürel ve doğal zenginlikleri, broşürler-videolar aracılığıyla ve sözel olarak fuar ziyaretçilerine tanıtılmaya ve projeler hakkında bilgiler verilmeye başlandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, açılış töreninin ardından Foça Belediyesi standını da ziyaret etti. Başkan Fatih Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e Foça Yoğurdu ve zeytini ikram etti.

Yeni ufuklar açmasını diliyorum

  1. İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Güzel hatıralarla yaşayan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın yepyeni ufuklar açmasını diliyor, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e ve fuar organizasyonu için emek veren herkese teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı, 12 Eylül’e kadar açık olacak fuar standımıza bekliyoruz.’’dedi.

Başkan Gürbüz’e sıcak ilgi

İzmir İlçe Belediyeleri ve misafir il stantlarını gezen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, sıcak bir ilgiyle karşılanırken, fuar ziyaretçileriyle de sohbet etti.