KÜLTÜR BAKANLIĞI HİBE DAİRESİNDEN BERTO’YA ZİYARET

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Restorasyon Daire Başkanlığı Yardımcı Şube Müdürü Ahmet Hakan Evsen, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper'i makamında ziyaret etti. Görüşmeye Yönetim Kurulu ...

Özgürses Gazetesi
05:37 -
Abone ol
KÜLTÜR BAKANLIĞI HİBE DAİRESİNDEN BERTO’YA ZİYARET

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Restorasyon Daire Başkanlığı Yardımcı Şube Müdürü Ahmet Hakan Evsen, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper‘i makamında ziyaret etti. Görüşmeye Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Erdoğan, Ali Sarıl ve Genel Sekreter Gülay Koç katıldı.

Bakanlığın desteği ile birçok yerde tarihi dokuya uygun, başarılı restorasyonlar yaptıklarını ifade eden Şube Müdürü Ahmet Hakan Evsen, Bergama’da da bu tür bir çalışmanın yapılabilmesi ve projeye dönüştürülebilmesi için Bergama Ticaret Odası’nın da görüşünü almak istediklerini ifade etti. Görüşmede fikir alışverişinde bulunulduktan sonra Başkan Ürper; “Bergama Ticaret Odası olarak, Bergama’nın çehresini olumlu yönde değiştirebilecek her çalışma için elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi ve kendilerine bu ziyaret için teşekkürlerini iletti.