Bergama’daki 4 sınav merkezi bursluluk sınavı için dezenfekte edildi

Yarın (05 Eylül Cumartesi) yapılacak olan devlet bursluluk sınavı öncesi, Bergama’daki sınav merkezleri Bergama Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte edilerek sınava hazır hale getirildi. Tarihi kent Bergama’da Korononavirüs dezenfekte...

Özgürses Gazetesi
05:39 -
Abone ol
Bergama’daki 4 sınav merkezi bursluluk sınavı için dezenfekte edildi

Yarın (05 Eylül Cumartesi) yapılacak olan devlet bursluluk sınavı öncesi, Bergama’daki sınav merkezleri Bergama Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte edilerek sınava hazır hale getirildi.

Tarihi kent Bergama’da Korononavirüs dezenfekte faaliyetlerine aralıksız devam eden Bergama Belediyesi ekipleri, yarın (05 Eylül Cumartesi) yapılacak olan Ortaokul ve Lise devlet bursluluk sınavı öncesi sınav merkezleri olan Ali Rıza Eroğlu, Fatih, 100. Yıl ve Mert Öztüre okulları başta olmak üzere kamusal alanlarda dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Koronavirüs tedbirleri için sürekli vatandaşlara uyarıda bulunan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Rehavete kapılmayalım. Sosyal mesafe, maske ve temizliğe dikkat edelim. Bu kurallara uyarak hem kendimizi, hem de sevdiklerimizi bu illetten koruyabiliriz” dedi.