Bergama’nın Sosyal Hayatının Kalbi Ilıca Sosyal Tesisleri’nde Atıyor

Belediye Başkanı Raşit Ürper döneminde halka açılarak sosyal tesis haline getirilen Güzellik Ilıcası, piknik alanı, restorantı, kafesi ve aquaparkı ile Bergamalıların vazgeçilmez mekanlarından biri. Başkan Koştu, klasik belediyecilik an...

Özgürses Gazetesi
04:59 -
Abone ol
Bergama’nın Sosyal Hayatının Kalbi Ilıca Sosyal Tesisleri’nde Atıyor

Belediye Başkanı Raşit Ürper döneminde halka açılarak sosyal tesis haline getirilen Güzellik Ilıcası, piknik alanı, restorantı, kafesi ve aquaparkı ile Bergamalıların vazgeçilmez mekanlarından biri. Başkan Koştu, klasik belediyecilik anlayışının ötesinde bir sosyal belediyecilik anlayışına sahip olduklarını ve Ilıca Tesisleri’ndeki hizmetlerin kalitesini artırarak sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Vatandaşların, özellikle yaz dönemlerinde piknik alanında mangal ve semaver ile keyifli zamanlar geçirdiği Güzellik Ilıcası Sosyal Tesisleri aynı zamanda düğün, sünnet, nişan, doğum günü ve yemek organizasyonlarıyla da hizmet veriyor.

Güzellik Ilıcası Sosyal Tesisleri’nde uygun fiyatlar sunmaya özen gösterdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Hakan Koştu, Ilıca’nın, Bergamalıların aileleriyle vakit geçirebildikleri en uğrak yerlerden biri olduğunu ifade ederek, “Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, halka yönelik sosyal ve kültürel hizmetlerin kalitesini arttırarak devam ettireceğiz. Son zamanlarda sosyal tesisimizle ilgili özelleştirileceği ve şahıslara kiralanacağı yönünde çıkan haberler kesinlikle asılsızdır ve tesisimiz, belediye şirketlerimiz bünyesinde işletilmeye devam edecektedir” dedi.

“Ilıcadaki semaver çayının, mangal keyfinin tadı bir başkadır”

Ilıcadaki hizmetleri geliştirerek, en ekonomik şekilde vatandaşlarımıza sunmaya devam edeceklerini söyleyen Koştu,“Piknik alanı ve aquark vatandaşlarımıza tam gün hizmet vermekle birlikte düğün ve toplantı organizasyonları da sosyal tesislerimizde en ekonomik fiyat uygulamasıyla devam etmektedir. Herhangi bir özelleştirme kesinlikle söz konusu değildir. Tüm hemşerilerimin, özellikle ailelerin çocuklarıyla birlikte gidilebileceği en güzel mekanlardan biri olan ve tam bir oksijen deposu Ilıca Tesislerinde akşamları içilen semaver çayının tadı bir başkadır; buradaki mangal keyfi de başkadır. Bunu tüm hemşehrilerim bilir. Ayrıca restoranımızın kaliteli mutfağında, yöresel lezzetler hemşerilerimiz için en ekonomik şekilde sunulmaktadır. Biz, klasik belediyecilik anlayışının ötesinde bir anlayışa sahibiz ve özellikle sosyal alanlar ile kültürel hizmetleri geliştirmeye ve halkımızın tüm kesimlerine yönelik projelere çok önem veriyoruz.” dedi.