ÇANAKKALE TURLARINA DEVAM  

AK Parti Aliağa İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek Çanakkale Zaferinin 100. Yılı nedeniyle başlattığı Çanakkale gezilerine devam ediyor. Şimşek büyük destanın yazıldığı yerleri görmek için bu sefer Aşağışakran'lı kadınl...

Özgürses Gazetesi
02:43 -
Abone ol
ÇANAKKALE TURLARINA DEVAM   

AK Parti Aliağa İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek Çanakkale Zaferinin 100. Yılı nedeniyle başlattığı Çanakkale gezilerine devam ediyor. Şimşek büyük destanın yazıldığı yerleri görmek için bu sefer Aşağışakran’lı kadınları uğurladı.

Yaptıkları program dahilinde sırayla Çanakkale’ye turlar düzenleyeceklerini ifade eden Şimşek :” Tarihin yazdığı en büyük destanlardan Çanakkale Zaferinin 100. Yıl dönümünde insanlarımızı oralara götürmek, o büyük zaferin yaşandığı yerleri görmelerine vesile olmak bizim için çok büyük mutluluk. Tarihimizde çok önemli olan bu zaferi sözlerle ne kadar anlatsak ta kafi gelmez. Bizde sözle anlatmaktan çok birebir oraları göstermek, insanlara yaşatmak, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu destanda şehit olan bütün kahramanlarımızı anmak istedik. Bu gezilerimizin devamı gelecek” dedi.

İnsanların hayır dualarının her şeyden önemli olduğunu belirten Şimşek “Bizler bu gezileri tertipleme kararı alıp gerçekleştirdiğimiz zaman insanların yüzündeki heyecan ve mutluluk tarif edilemez güzellikte oldu. Kimseden bir şey istemeden ve beklemeden bu hizmetleri yapıyoruz biz yaratılanı seviyoruz yaratandan ötürü, rahmetli Kayahan’ın dediği gibi yolu sevgiden geçen herkesle bir gün bir yerde buluşuruz bizim için önemli olan insanların mutluluğu” dedi.

Çanakkale gezisine katılan Aşağışakran’lı kadınlar ise böyle önemli geziye katılmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve buna vesile olan Aydın Şimşek’e de teşekkür ettiklerini ifade ettiler.