ALİAĞA TİCARETİNİ ULUSLARASI ALANDA TANITACAK ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, Deniz Ticaret Odası ve Aliağa Ticaret Odası’na ziyaret gerçekleştirdi. Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç ziyaretlerine devam ediyor. Aliağa ticaretine yön veren STK’lardan D...

Özgürses Gazetesi
06:58 -
Abone ol
ALİAĞA TİCARETİNİ ULUSLARASI ALANDA TANITACAK ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, Deniz Ticaret Odası ve Aliağa Ticaret Odası’na ziyaret gerçekleştirdi.

Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç ziyaretlerine devam ediyor. Aliağa ticaretine yön veren STK’lardan DTO ve ALTO yönetimleriyle bir araya gelen Güç, “Aliağa bir sanayi kenti, bu kentin en önemli ihtiyaçlarından biri de sanayi ve ticari faaliyetlerimizi tanıtmak ve canlandırmak. Bu anlamda geliştirdiğimiz projelerimizle, geniş fuar alanları oluşturacak, Kuzey’deki en önemli sanayi merkezi olan ilçemizin marka değerini artıracağız” dedi.

Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç ve beraberindeki partililer önce Aliağa Deniz Ticaret Odası Başkanı Adem Şimşek’le görüştü. Ziyarette deniz ticaretine ve yerel seçim süreçlerine dair gelişmeler değerlendirilirken, Başkan Adayı Çağatay Güç, geliştireceği çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Aliağa Deniz Ticaret Odası Başkan’ı Adem Şimşek ise, Belediye Başkan Adayı Güç’e seçim çalışmalarında başarılar dileyerek, 31 Mart yerel seçimlerinin Aliağa için hayırlı olmasını temenni etti.

ALİAĞA’NIN TİCARİ POTANSİYELİNİ ARTIRACAK FUAR ALANLARI

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk ve Oda yönetimi ile gerçekleştirilen toplantıda Aliağa ticaretinin gelişimi açısından yapacağı çalışmalardan ve projelerden bahseden Güç, “Özellikle kentte attığımız her adımı buranın esnafı ve ticaret insanlarıyla birlikte atacağız. Amacımız Aliağa’nın her geçen gün artan kapasitesi ile bir sanayi kenti olduğunu ve bu gelişime yakışır faaliyetlerle tanıtılması için çalışmak” dedi.

İş dünyasının tüm paydaşları adına çalışacaklarını ifade eden Güç, “Sanayi kenti olmanın avantajlarını kullanacağımız, ticari, kültürel ve sanatsal potansiyelimizi açığa çıkaracak fuar ve sergi alanlarını inşa edeceğiz. Bu sayede Aliağa’yı hem ulusal hem de uluslararası alanda duyuracağız” diye konuştu.

Ömer Ertürk, Aliağa ticaretinin gelişirken toplu konut, Aliağalı gençler için mesleki eğitim ve kurs merkezleri gibi ihtiyaçların da büyüdüğünü dile getirerek CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç’e çalışmalarında başarılar diledi.