Ege’de “60 Akademisyen 60 Fotoğraf” Projesi

Ege Üniversitesi 60. yıl etkinlikleri kapsamında, 60 akademisyeni bir araya getirerek bu akademisyenlerin çektikleri fotoğraflardan oluşan karma bir sergi gerçekleştirecek. Temel amacı akademisyenlerin fotoğraf sanatı bağlamındaki bilgi ve be...

Özgürses Gazetesi
10:14 -
Abone ol
Ege’de “60 Akademisyen 60 Fotoğraf” Projesi

Ege Üniversitesi 60. yıl etkinlikleri kapsamında, 60 akademisyeni bir araya getirerek bu akademisyenlerin çektikleri fotoğraflardan oluşan karma bir sergi gerçekleştirecek. Temel amacı akademisyenlerin fotoğraf sanatı bağlamındaki bilgi ve becerilerini kamuoyu ile paylaşmak olarak açıklanan sergi 01-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek.

Projenin ana temasını  “Akademisyen Gözüyle Hayat’’ konusu oluşturuyor. Proje;  profesör, doçent, yardımcı doçent, öğretim görevlisi, araştırma görevlisi ve uzman kadrosunda yer alan tüm öğretim üyeleri ile yüksek lisans öğrencilerinin katılımına açık olacak. Her katılımcı projeye en fazla 3 fotoğrafla katılabilecek ancak sergide yalnızca 1 fotoğrafı yer alacak.

Projeye 31 Mart 2015 Pazartesi gününe kadar başvuru yapılabilecek. Serginin seçici kurulunda ise  Ege Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Candeğer Yılmaz, İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Erkek gibi isimler bulunuyor. Projede yer alacak olan eserler Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde sergilenecek.