Bergama Belediyesi’nden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için farkındalık videosu

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle sosyal medya hesaplarından bir video paylaşımı yapan Bergama Belediyesi, engelli çocukların topluma verdiği mesajları ile farkındalık gününe önemli bir katkı sundu. Belediye Başkanı Hakan ...

Özgürses Gazetesi
06:09 -
Abone ol
Bergama Belediyesi’nden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için farkındalık videosu

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle sosyal medya hesaplarından bir video paylaşımı yapan Bergama Belediyesi, engelli çocukların topluma verdiği mesajları ile farkındalık gününe önemli bir katkı sundu.

Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun Bergama Belediyesi’nin her zaman engelli vatandaşların yanında olduğuna işaret ettiği videoda, engelli çocuklarda topluma önemli mesajlar verdi. Başkan Koştu video mesajında; “Engelli vatandaşlarımızın dünde yanındaydık, yarın da yanlarında olacağız. Desteğimizi, ilgimizi, sevgimizi hiçbir zaman üzerlerinden çekmeyeceğiz. Her bireyin engelli konuma düşebileceğinin bilinciyle hareket etmesini ve engelli kardeşlerimize ilişkin toplumsal duyarlılığın artmasını temenni ediyorum” dedi.

“SEVGİYLE ENGELSİZ YARINLARA HEP BİRLİKTE”

Video klipte topluma önemli mesajlar veren engelli çocuklarda, “Bizlere engel değil, destek olun” çağrısında bulundular. Çocuklar kısa kısa çektikleri video mesajlarında, “Sevgiyle engelsiz yarınlara hep birlikte. Yeter ki engel zihniyetlerimizde, kalplerimizde, vicdanlarımızda olmasın. En büyük engel sevgisizliktir. Yapacaklarımız sınırlı, ama ufkumuz geniş. Bizlere destek olun” dediler.