KINIK’TA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI 

İzmir'in Kınık ilçesinde engelliler günü kutlamaları Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marş'ının okunmasının ardından Kortej yürüyüşü sonrası, Kınık Belediyesi Sakız Adası sosyal tesisl...

Özgürses Gazetesi
04:19 -
Abone ol
KINIK’TA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI 

İzmir’in Kınık ilçesinde engelliler günü kutlamaları Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marş’ının okunmasının ardından Kortej yürüyüşü sonrası, Kınık Belediyesi Sakız Adası sosyal tesislerinde engelli öğrencilerin resim sergisi gezildi. Kınık Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesi Öğretmenlerinin koordinesi ve güzellik ve saç bakım alanı 10.Sınıf Öğrencilerinden Ahsen Neslihan Sütçü tarafından, Başkan Doğruer’e Kınık Belediyesi Sakız Adası Sosyal Tesislerinin  Youtube üzerinden Sosyal Tesislerinin tanıtımın yapıldığı videoya ulaşılan karekodu Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer’e verildi.
Kınık Belediyesi Protokol üyeleri, engelli öğrenciler ve aileleriyle sabah kahvaltısından bir araya geldi. Kınık Müftüsü Muharrem Uslu,Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Emniyet Müdürü Kenan Akgöllü ile ‘Dinimi Öğreniyorum ve Etkinlik kitabını’ dağıttılar. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.