Güvenli ve dayanıklı yapılar için VOLKHOUSE!

Minimal bir yaşam tarzının sırrı haline gelen konteyner evler son yılların en dikkat çeken ev stillerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle ülkemizde yaşanan deprem ve sel felaketleri sonrası kişilerin yaşam tercihlerinde üst ...

Özgürses Gazetesi
02:16 -
Abone ol
Güvenli ve dayanıklı yapılar için VOLKHOUSE!

Minimal bir yaşam tarzının sırrı haline gelen konteyner evler son yılların en dikkat çeken ev stillerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle ülkemizde yaşanan deprem ve sel felaketleri sonrası kişilerin yaşam tercihlerinde üst seçenekler arasında diyebiliriz. Özellikle sağlamlığı, ihtiyaca yönelik ve normal yapılara göre düşük maliyetli olması tercih edilmesindeki en büyük sebeplerden.
Tamamen ihtiyaca yönelik olacak şekilde tasarlanan bu evler düşük maliyetlerle ve dayanıklı yapısıyla muhteşem bir eve sahip olmanın anahtarını sizlere sunuyor. Kişinin kendi ihtiyacı doğrultusunda tasarlanabilir olması da en önemli ayrıcalığı diyebiliriz. Oturma alanı, yatak odası, mutfak, banyo dışında gereksiz hiçbir alanı barındırmadığı için minimalist bir bakış açısının yansımasıdır.
Bölgemizde bu tarz konteyner ev modelleri ile VOLKHOUSE olarak kendi markasını yaratmış olan Volkan Şimşek, konteynerlerden tasarlamış olduğu 1+1, 2+1 veya isteğinize göre sizlerin belirleyeceği oda sayısı seçenekleriyle birlikte özel tasarımlı, enerji verimliliği yüksek kalitedeki geri dönüşümlü malzemeleri ve modern tasarımlı yapıları ile ön plana çıkıyor.
VOLKHOUSE konteyner evleri, yaşam alanlarını maksimize ederken, dayanıklılık, fonksiyonellik ve estetikten de ödün vermiyor. Geniş iç mekânları, konforlu yaşam alanları ve yaşamının dinamizmini yansıtan estetik detaylar da gözden kaçmıyor.
VOLKHOUSE için deprem bölgesinde yaşamak zorunda olan herkesin yarınını güvence altına almanın önemi çok büyük. Bunun için güvenlik konusunda sizleri bu tür endişelerden uzak tutmak için dayanıklı malzemelerden oluşan bileşenleriyle depreme dayanıklı konteyner evler inşa ediyor. Çevreye duyarlı yaklaşımıyla doğaya saygılı olmak öncelikler arasında. Bu nedenle geri dönüşüm malzemeleriyle çevreye son derece duyarlı olan VOLKHOSUE, her bir müşterisine sadece bir konut değil, güvenilir, aynı zamanda etkileyici ve çevre dostu bir yaşam alanı sunuyor.