Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Dur ALTO’yu Ziyaret Etti

Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Dur Aliağa Ticaret Odası'na iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Dur; Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erde...

Özgürses Gazetesi
02:57 -
Abone ol
Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Dur ALTO’yu Ziyaret Etti

Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Dur Aliağa Ticaret Odası’na iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Dur; Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Kamer Karaman ve Şenol Dönmez ile Genel Sekreter Takdir Yarış tarafından karşılandı.

Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyarette Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Dur Aliağa’da göreve başladığı günden bu yana, ilçeyi tanıma imkanı bulduğunu ifade ederek, “Aliağa’da görev yapıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Aliağa gelişime açık ve pek çok alanda cazibe merkezi olma yolunda ilerlemektedir. Bu potansiyelin harekete geçirilmesiyle ilçede büyük gelişmelerin sağlanacağı inancındayım”dedi.

Aliağa Ticaret Odası hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka; “Şuan itibari ile 1600’ün üzerinde aktif üyesi  ile bölgemizin en dinamik Ticaret Odası konumundayız. Ticaret Odamıza yakışır bir yönetim anlayışı ile Aliağa’da iş dünyasına duyduğumuz sorumluluk bilinciyle görevimizi en iyi şekilde icra etmekteyiz. Kurumlar arası iletişime önem veren Odamız bölgemizde hizmet veren bütün Sivil Toplum kuruluşları, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile her zaman birlikte hareket düşüncesiyle, Aliağa için yapılan her türlü projeyi desteklemeye çalışmaktadır”dedi.