EGEAS SİGORTA ALİAĞA’DA HİZMETE AÇILDI

EGEAS Sigorta’nın 67. Şubesi Berkay Aktaş ve Volkan Üşenti tarafından Aliağa’da hizmete açıldı. Şubenin açılışına çok sayıda davetli katıldı. EGEAS Sigortanın 67. Şubesi Aliağa’da açıldı. CHP’li Aliağa Belediye Meclis...

Özgürses Gazetesi
12:43 -
Abone ol
EGEAS SİGORTA ALİAĞA’DA HİZMETE AÇILDI

EGEAS Sigorta’nın 67. Şubesi Berkay Aktaş ve Volkan Üşenti tarafından Aliağa’da hizmete açıldı. Şubenin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

EGEAS Sigortanın 67. Şubesi Aliağa’da açıldı. CHP’li Aliağa Belediye Meclis üyesi Berkay Aktaş ile Volkan Üşenti tarafından hizmete açılan işyeri için açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış törenine CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, Egeas Sigorta Genel Müdürü Rüstem Güngör, İYİ Partili ve CHP’li Aliağa Belediyesi Meclis üyeleri, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, CHP’nin belediye eski başkan adaylarından Barış Eroğlu ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri ve davetliler Berkay Aktaş ve Volkan Üşenti’ye hayırlı olsun dileklerini iletti. Gazetemiz olarak bizde hayırlı olmasını diliyoruz.