YABANCI ÖĞRENCİLER, FOÇA’YA HAYRAN KALDI

Buca, Mehmet Emin Yurdakul Ortaokulu’nun ev sahipliğinde 8 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilen “Comenius Projesi” kapsamında, 90 öğrenci öğretmenlerinin nezaretinde Foça’yı ziyaret etti. 2 Ekim Perşembe günü Foça’ya gelen ...

Özgürses Gazetesi
02:59 -
Abone ol
YABANCI ÖĞRENCİLER, FOÇA’YA HAYRAN KALDI

Buca, Mehmet Emin Yurdakul Ortaokulu’nun ev sahipliğinde 8 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilen “Comenius Projesi” kapsamında, 90 öğrenci öğretmenlerinin nezaretinde Foça’yı ziyaret etti.

2 Ekim Perşembe günü Foça’ya gelen öğrenciler, ilçede kaldıkları süre içerisinde yürüyüşler gerçekleştirdi, denizden ve güneşten faydalandı. Misafir öğrenciler, Foça’nın doğal ve tarihi özelliklerine hayran kaldı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Belediyesi Karakum Plajı’nda, misafir kafile ile bir araya gelerek, kendilerine “Hoş geldiniz!” dedi ve sohbet etti.

Kültürlerin kaynaşması amacıyla yapılan “Youth İnvolment in Europe, Our Future in Europe Join in” isimli projeye; Almanya, Bulgaristan, Finlandiya, İspanya, Polonya, Romanya ve Yunanistan’dan gelen 50 misafir öğrenci ve Türkiye’den 40 Türk öğrenci katılıyor. Kafile’ye, 25 misafir ülke öğretmeni ve Mehmet Emin Yurdakul Ortaokulu öğretmenleri eşlik ediyor.