BERGAMA OSB’NİN YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bergama OSB’nin İzmir-Çanakkale yoluna bağlandığı kavşağın yapım çalışmaları başladı. Bergama Kaymakamı Uğur Kolsuz, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, BOSBİ ...

Özgürses Gazetesi
02:56 -
Abone ol
BERGAMA OSB’NİN YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bergama OSB’nin İzmir-Çanakkale yoluna bağlandığı kavşağın yapım çalışmaları başladı.

Bergama Kaymakamı Uğur Kolsuz, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, BOSBİ Müteşebbis Heyeti Başkanı İbrahim Gökçüoğlu, İzmir Vali Yardımcısı ve aynı zamanda Bergama Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkan Yardımcısı Celal Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Vatansever ve BOSBİ Müdürü Burak Akgün’den oluşturulan heyetle geçtiğimiz hafta İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yapılan ziyaretlerde, kavşak, köy ve bağlantı yolu çalışmalarının başlanması için talepte bulunulmuştu.

Bergama Organize Sanayi Bölgesi’nin İzmir- Çanakkale yolu ile birleştiği kavşakta, Bergama OSB tarafından projesi hazırlanan kavşağın yapım çalışmalarına Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından 30 Eylül tarihinde başlanıldı.

Kavşaktan Bergama OSB’ye kadar olan bağlantı yolu ve Sağancı, Pınarköy, Narlıca mahallelerine yapılacak ayrı bir çevre yolu da BOSBİ tarafından projelendirilmiş ve Büyükşehir Belediyesinden yolların yapımı için talepte bulunulmuştu. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Alt Yapı Şube ekipleri, BOSBİ’ye gelerek proje sahasında incelemede bulundular ve yol yapım çalışmalarını başlattılar.