Başkan ŞAHİN, Belediye Ailesiyle Bayramlaştı

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ‘Ailem’ dediği Menemen Belediyesi çalışanlarıyla bayramlaştı. Menemen Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma törenine Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Başkan Yardımcıları M...

Özgürses Gazetesi
03:09 -
Abone ol
Başkan ŞAHİN, Belediye Ailesiyle Bayramlaştı

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ‘Ailem’ dediği Menemen Belediyesi çalışanlarıyla bayramlaştı. Menemen Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma törenine Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Başkan Yardımcıları Mehmet Arslan, Nadir Şenel ve Ufuk Anık, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye birim müdürleri ve Belediye personeli katıldı.

Menemen Belediyesi personel bayramlaşmasında çalışanlara yönelik bir konuşma yapan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; birlik, beraberlik, sevgi ve saygı ortamı içerisinde Menemen’e güzel hizmetler kazandırdıklarını ve bu sayede 4. dönem Belediye Başkanlığı görevine seçildiğini ifade ederek;  “Hepimiz bu ailenin birer parçasıyız. Biz bugüne kadar güzel ilçemizde yaşayan insanlarımıza hizmet noktasında ne katkı koyduysak, hepimiz birlikte yaptık. Eğer o birlik ve beraberlik olmasaydı, 4. kez burada olmazdık. Bugüne kadar bu işi buraya getiren Belediye Ailesi’ni yürekten alkışlıyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Menemen Belediyesi’nden kıskanılacak hizmetler…

 

‘Belediye işçisi çalışmaz’ şeklindeki düşüncelere itibar etmediğini, Menemen Belediye Ailesi içerisindeki her bir çalışanın verdiği emeği gördüğünü ifade eden Başkan Tahir Şahin, “Hepinize bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı, birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiğimiz her saat ve dakikadan dolayı yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki ben bu aile içerisinde, bu ailenin reisi olarak görev yapmaya çalışıyorum” dedi.

 

“Menemen Belediyesi Ailesi” kavramının kamuoyuna her geçen gün daha fazla yayılmaya başlandığını söyleyen Başkan Tahir Şahin konuşmasına şöyle devam etti; “Biz Aileyiz dedikçe ve Ailenin gereklerini yerine getirdikçe, Menemen Belediyesi diğer kamu kurum ve kuruluşları tarafından kıskanılmaya başlanıyor. Herkes Menemen Belediyesini konuşmaya başlıyor. Menemen yerleşkesi iyi hizmet alan bir yer, biz ve sizlerin sayesinde.”

 

 

 

5 yıldır her yıl bin öğrenciye ücretsiz eğitim sunan Menemen Belediye Derhanesi’nin bu yıl TEOG’da yüzde 99, YGS-LYS’de ise yüzde 85 başarı oranı ile başarı çıtasını daha da yükselttiğini hatırlatan Başkan Tahir Şahin, bugün 5 ayrı noktada hizmet sunan Menemen Belediyesi Sağlık Birimi sayısını artıracaklarını ve 2 yada 3 doktoru da sağlık hizmetlerine dahil edeceklerini açıkladı.

 

Menemen Belediye Tiyatrosu’nun bugüne kadar yurt genelinde ve yavru vatan Kıbrıs’ta 70’in üzerinde oyun sahnelediğini, son 5 ay içerisinde Belediye İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün 820 vatandaşımızı özel sektörde işe yerleştirdiğini, 10 yıldır çabaladıkları ve 5 bin kişiye istihdam sağlayacak Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin 1-2 yıl içerisinde faaliyete geçirileceğini söyleyen Başkan Tahir Şahin; “Eşek ölür semeri kalır, insan ölür eseri kalır” sözünü hatırlatarak; “Bu eser sadece Tahir Şahin’in değildir, Menemen Belediye Ailesi’nindir” diye konuştu.

 

Ege’nin en büyük Sosyal Marketi Menemen’de hizmete açılacak

 

Son dönemde hayata geçirilen Tepe Sosyal Tesisleri’nin 2. Etabının ihale aşamasında olduğunu, sonrasında 3. Etap Teleferik Projesini hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Tahir Şahin, Garaj ve Pazar Yeri Projeleri yanı sıra yeni dönemde Ege’nin en büyük Sosyal Marketini de Menemen’de hizmete açacaklarını müjdeledi. Yeni Belediye hizmet binasını birkaç ay içerisinde hizmete açacaklarını söyleyen Başkan Tahir Şahin, konuşmasının sonunda her bayramda yaşanan trafik terörüne dikkat çekerek, Belediye çalışanlarını trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Konuşmasının arDından Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.