ALİAĞA FEN BİLİMLERİ’NDE AŞURE ETKİNLİĞİ

Muharrem ayı nedeniyle Aliağa Fen Bilimleri Okulları’nda Aşure etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe ilçe protokolü de katılım gösterdi. Aliağa Fen Bilimleri Okulları’nda Aşure etkinliği gerçekleştirildi. Kampüs yemekhanesinde d...

Özgürses Gazetesi
09:45 -
Abone ol
ALİAĞA FEN BİLİMLERİ’NDE AŞURE ETKİNLİĞİ

Muharrem ayı nedeniyle Aliağa Fen Bilimleri Okulları’nda Aşure etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe ilçe protokolü de katılım gösterdi.

Aliağa Fen Bilimleri Okulları’nda Aşure etkinliği gerçekleştirildi. Kampüs yemekhanesinde düzenlenen Aşure Gününe Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan, Aliağa Fen Bilimleri Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Kamer Karaman, Fen Bilimleri Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Gönç, Fen Bilimleri Okulları İlkokul ve Ortaokul Müdürü Ali İhsan Bostancıoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Koronavirüs önlemleri nedeniyle sınırlı katılımla gerçekleştirilen etkinlikte konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan ve Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, bu önemli programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere ve idarecilere teşekkür ettiler. Konuşmaların sonrasında toplu şekilde yapılan duanın ardından aşure dağıtımına geçildi. Okul yemekhanesinde hazırlanan aşure, davetliler ve öğrencilere ikram edildikten sonra etkinlik son buldu.