AYDIN ŞİMŞEK HAYVAN PAZARI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Aralıksız çalışmalarına devam eden Şimşek  hayvan pazarı esnafını da unutmadı. Ak Parti yönetim kurulu üyesi ve Aliağa'nın tanınmış iş adamlarından Aydın Şimşek, Kurban Bayramı öncesi  hayvan pazarı esnafını ziyaret etti....

Özgürses Gazetesi
02:04 -
Abone ol
AYDIN ŞİMŞEK HAYVAN PAZARI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Aralıksız çalışmalarına devam eden Şimşek  hayvan pazarı esnafını da unutmadı.

Ak Parti yönetim kurulu üyesi ve Aliağa’nın tanınmış iş adamlarından Aydın Şimşek, Kurban Bayramı öncesi  hayvan pazarı esnafını ziyaret etti. Çoğu çevre illerden gelen gurbetçi vatandaşlarla sohbet eden Şimşek; esnafa soğuk içecek ikramında bulundu.

20 Aralık’ta yapılan kongrenin ardından aralıksız çalışmalarına devam eden Şimşek, gün boyu vatandaşlarla birlikte olmaya devam ediyor. Yaz döneminde gerek bütün düğün törenleri gerekse doğum günlerine kadar vatandaşların iyi veya  kötü günlerinde sürekli vatandaşların yanında olma arzusu ile çalışmalarına devam ediyor.

Kimileri için milletvekili kimleri için belediye başkanı yakıştırmalarıyla vatandaşlar tarafından karşılanan Şimşek, artık gönüllerin vekili veya başkanı olarak biliniyor. 7 Haziran öncesi çalışmalarını seçimden sonra da devam ettiren Şimşek; ” Halka hizmet Hakka hizmet anlayışı ile bizler partimizin yolundan gidiyoruz. ” Dedi.

Geçtiğimiz gün havyan pazarı esnafını ziyarette bulunan Aydın Şimşek; esnafın sorunlarını ve isteklerini dinledi. Tek tek esnafı dolaşan Şimşek kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnundu. Kendisinin de daha önce  bu işle uğraştığını belirten Şimşek ” hayvan yetiştiriciliği çok zor bir iş. Ben de daha önce bu işle uğraştım. Bizim sektör dışı bir iş fakat ben severek yaptım. Onun için bu işin zorluğunu ve zahmetini en az esnaf arkadaşlarım kadar biliyorum. Umarım bunun karşılığını bu bayram alırlar” diye konuştu.

Esnafla sohbetlerine devam eden Şimşek,  hayırlı işler diledi. Esnafa içecek ikramında bulundu.