REİS SRC PSİKOTEKNİK EĞİTİM MERKEZİ AÇILDI

Aliağa’da 7 yıldır, Kapalı Pazaryeri ve İstiklal Caddesi’nde hizmet veren Reis SRC Psikoteknik, üçüncü şubesini Güzelhisar Caddesi üzerinde hizmete açtı. Reis SRC Psikoteknik Mesleki Yeterlilik Eğitim Merkezi’nin üçüncü şubesi...

Özgürses Gazetesi
05:51 -
Abone ol
REİS SRC PSİKOTEKNİK EĞİTİM MERKEZİ AÇILDI

Aliağa’da 7 yıldır, Kapalı Pazaryeri ve İstiklal Caddesi’nde hizmet veren Reis SRC Psikoteknik, üçüncü şubesini Güzelhisar Caddesi üzerinde hizmete açtı.

Reis SRC Psikoteknik Mesleki Yeterlilik Eğitim Merkezi’nin üçüncü şubesinin açılışına Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, CHP Aliağa Belediye Eski Başkan Adayı Barış Eroğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Şubenin açılış kurdelesini Hüseyin Ekren, Özcan Durmaz ve Reis SRC Psikoteknik’in sahipleri Ozan Yıldızbaş ile Eren Niçin birlikte kesti. Açılışın ardından şubeyi gezen, kurum hakkında Yıldızbaş ve Niçin’den bilgi alan davetliler yeni şubelerinin hayırlı olmasını diledi.

Açılışın ardından basın mensuplarına Reis SRC Psikoteknik hakkında bilgiler veren Ozan Yıldızbaş, “Aliağa’da üçüncü şubemizi bugün hizmete açtık. 2009 yılında Kapalı Pazaryeri’nde Danışmanlık Merkezi olarak hizmet vermeye başladık. Daha sonra 2014 yılında İstiklal Caddesi’nde Psikoteknik Değerlendirme Merkezi açtık. Bugünden sonra da artık mesleki yeterlilik eğitim merkezi açmaya karar verdik ve bu şubemizi hayata geçirdik. Burası da Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı ve yetkili bir kurum. Amatör Denizcilik Kursu da verilecek şubemizde. Yurt içi yolcu taşımacılığı, yurt dışı yolcu taşımacılığı, yurt içi kargo taşımacılığı, yurt dışı kargo taşımacılığı gibi birçok alanda da belirli günlerde ve belirli saatlerde eğitimlerimiz olacak. Küçük, hafif ticari araçtan, ağır vasıta ticari araca kadar, taksiden otobüse kadar bütün SRC belgelerini yetkili olarak Aliağa’da biz veriyoruz. Şubemizde 4 sınıfımız mevcut ve Aliağa’da 108 kişilik kontenjanımız var. Ege Bölgesi’ndeki en yüksek kontenjana sahip kurumlardan biriyiz. Yeni şubemizde de vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.