ŞİMŞEK’TEN KİRAZ ÇIKARMASI!

Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek ziyaretlerinde hız kesmiyor. Her gün mahalle ve köylere gece-gündüz demeden ziyarette bulunan Şimşek bu günde Kiraz ve Ödemiş'e ziyaret gerçekleştirdi...

Özgürses Gazetesi
05:13 -
Abone ol
ŞİMŞEK’TEN KİRAZ ÇIKARMASI!

Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek ziyaretlerinde hız kesmiyor. Her gün mahalle ve köylere gece-gündüz demeden ziyarette bulunan Şimşek bu günde Kiraz ve Ödemiş’e ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti İl Kongresi’nde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Ak Parti rozeti taktığı MHP’den belediye başkanı seçilen Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül’ü  ziyaret eden Aydın Şimşek ve ilçe teşkilatı yöneticileri hayırlı olsun dileklerini ilettiler.”

Aydın Şimşek ziyaret sırasında şunları dile getirdi:”Partimize katılan yeni belediye başkanımız ile İzmir’de belediye sayımız 7’ye çıkmış oldu. Partimizin hizmet farkını Kiraz’da da göstereceğinden halkımız hiç kuşku duymasın. Sayın Belediye Başkanımızın Kiraz’ın geleceği için çok önemli bir karar verdiğini düşünüyorum. Ak Belediyecilik felsefesiyle yola çıkan Başkanımızı bir kez daha tebrik ediyor,  büyük ailemize hoş geldi diyorum” şeklinde konuştu.

Kiraz ziyaretinin ardından, geçirdiği ufak bir  rahatsızlıktan dolayı Ödemiş Devlet Hastanesi’nde bulunan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i ziyaret eden Şimşek, Başkana geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Haber: Özgür GÜN

 

DİKKAT! : Yayınlanan  haber ve Fotoğrafların tüm hakları Özgürses Gazetesine aittir.Kaynak gösterilse dahi  haberlerin tamamı ya da bir kısmı kullanılamaz.