AK PARTİ ALİAĞA İLÇE YÖNETİMİ MAHALLE BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı ve Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Yönetimi, Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde mahalle başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. Adalet ve Kalkınma Partisi, yerel seçim hazı...

Özgürses Gazetesi
11:23 -
Abone ol
AK PARTİ ALİAĞA İLÇE YÖNETİMİ MAHALLE BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı ve Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Yönetimi, Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde mahalle başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi, yerel seçim hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatı tüm mahalle başkanlarının katılımıyla Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde istişare toplantısı yapıldı.

AK Parti İzmir Çevre Şehir ve Kültür İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya koordinesinden gerçekleştirilen toplantı ilçe başkanı Yaşar Demir’in konuşmasıyla başladı. Demir konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “1 Ocak itibariyle seçim startını vermiş bulunuyoruz. Bu akşamda mahalle başkanlarımızla akşam yemeğinde bir araya geldik ve SKM yönetimimiz ile tanıştırdık. Bugünden  itibaren de çalışmalarımıza başladık. Bu vesileyle bugün ağabeyimiz basınımızın duayenlerinden Erdal Çarboğa’yı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.” Dedi.