Salih Yiyitalp ,3’üncü kez başkan

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın olağan genel kurulunda tek liste ile seçime giren mevcut Başkan Salih Yiyitalp güven tazeledi. Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu Aliağa Belediye Düğün salonunda y...

Özgürses Gazetesi
08:26 -
Abone ol
Salih Yiyitalp ,3’üncü kez başkan

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın olağan genel kurulunda tek liste ile seçime giren mevcut Başkan Salih Yiyitalp güven tazeledi.
Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu Aliağa Belediye Düğün salonunda yapıldı. Divan Başkalığını İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili İbrahim Bayram’ın yaptığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra toplantı denetleme, faaliyet ve bütçe raporlarının okunması ve oylanmasıyla yapıldı. Oy çokluğu ile faaliyet raporları kabul edildi. Tek liste halinde gerçekleşen seçimde mevcut başkan Salih Yiyitalp, 3 ‘üncü kez seçildi.
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’nun yanı sıra İzmir’in ilçelerinden de birçok oda başkanının katılım sağladığı genel kurulda seçilmesinin ardından bir konuşma gerçekleştiren Salih Yiyitalp, “4 yıl boyunca faaliyetleri burada bir nebze de olsa anlatmaya çalıştık. İnşallah bundan sonraki süreçte yapılacak daha pek çok iş var. Ama şu yıllardan beri yani yılan hikayesine dönen bir esnaf binası işimiz vardı. Şükür bu dönemde kaba inşaatı bitirdik. Nasip olursa önümüzdeki yıl içinde devamını getireceğiz. Bu süreçte yaşadığımız şu pandemi süreci vardı.2 yıl boyunca hiçbir esnaftan istenilen aidat ve ücretler toplamı olmadığı için biraz orada eksikliğimiz var, İnşallah onu da gidereceğiz. 2022 yılı tüm esnaf teşkilatımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazançlı bereketli bir yıl diliyorum. Genel kurulumuza katıldığınız için hepinizi canı gönülden yönetim ve denetim kurulu adına şükran duyuyorum. Sağolun varolun. Daha büyük başarılara imza atmamız için 3 kez beni ve ekibimi bu onurlu göreve layık gören üyelerimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Salih Yiyitalp başkanlığındaki Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetiminde Süleyman Aktoprak, Adem Yıldırım, Seyhan Öz, Telat Yaman, Murat Yıldırım ve Soner Yasemin yer aldı.