LİDER ALİAĞASPOR FK ANTALYA’DA KAMPA GİRDİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9.grupta devreyi 30 puanla lider kapatan İzmir’in güçlü temsilcisi Aliağaspor FK, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kampa girdi. Lige üçüncü lig parolasıyla başlayan ve sergilediği performa...

Özgürses Gazetesi
02:17 -
Abone ol
LİDER ALİAĞASPOR FK ANTALYA’DA KAMPA GİRDİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9.grupta devreyi 30 puanla lider kapatan İzmir’in güçlü temsilcisi Aliağaspor FK, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’da kampa girdi.

Lige üçüncü lig parolasıyla başlayan ve sergilediği performans ile ilk yarıda sadece 1 mağlubiyet alan Aliağaspor FK, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’ya gitti. Kampa satış listesinde olan Ogün Bulut ile sakatlığı bulunan kaleci Emir Korubeyi dâhil edilmedi.

Hazırlıklarına Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetimde başlayan sarı siyahlılar kamp süresince üç hazırlık maçı oynayacak. İlk maçını üçüncü lig ekiplerinden Gebzespor ile yapacak. Yoğun bir hazırlık dönemi geçirecek olan Aliağaspor 12 Ocak Cumartesi günü Aliağa’ya dönüş yapacak. Hazırlıkların son bölümünü Aliağa’da tamamlayacak olan sarı siyahlılar ikinci yarının ilk maçını 20 Ocak 2019 Pazar günü Kütahya Çamlıcaspor ile deplasmanda oynayacak.

ALİAĞASPOR FK TEKNİK SORUMLUSU POLAT ÇETİN: “ÜZERİMİZDE OLAN SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDEYİZ”

Ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarıyı da zirvede tamamlamak ve şampiyon olarak üçüncü lige çıkmak istediklerini belirten Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Polat Çetin, “Kamp süresince eksiklerimizi tamamlayacağız. İlk yarıda yaptığımız hatalardan ders çıkararak ikinci yarıda daha iyi bir futbol sergilemek istiyoruz. Üzerimizde olan sorumluluğun bilincindeyiz. Aliağa taraftarı bizden şampiyonluk bekliyor. Bizlerde üzerimize düşen görevi layıkı ile yerine getireceğiz ve Aliağasporu önce üçüncü lige daha sonra da üst liglere taşıyacağız” dedi